- 394
- 109
- 43
Yapamaz çünkü oyun spine girince bakiye siliyorlar spin alımsız oyunlarda oynasın alan ve alacak varsa.600 tl yi 6 bin yapan manyag çok çıkar ki oyunlar açıksa
Yapamaz çünkü oyun spine girince bakiye siliyorlar spin alımsız oyunlarda oynasın alan ve alacak varsa.600 tl yi 6 bin yapan manyag çok çıkar ki oyunlar açıksa
Ya birader bı kaybol amq sen ne anlatiyosunYapamaz çünkü oyun spine girince bakiye siliyorlar spin alımsız oyunlarda oynasın alan ve alacak varsa.
Herkes tras diyo buraya bir tane iyi diyen görmedimAldım bonusu bakiyeyi 2700 lere kadar çıkardım birden 120 TL ye düştü canlı destek yok bu site teneke arkadaşlar dalga dümen var
Aynen öyle kardeşim bu site ödemede yapmaz boşuna kimse heveslenmesin canlı detsk falan ölüHerkes tras diyo buraya bir tane iyi diyen görmedim
Spin alimsiz oyunlarda oynasak ne değişti big bass Bonanza düz olanda bakiye 2700 e kadar çıktı hemen sifirladilarYapamaz çünkü oyun spine girince bakiye siliyorlar spin alımsız oyunlarda oynasın alan ve alacak varsa.
adamlar zaten dümen yapıyor sen ne kadar 6000 yaparsan hep bakiyeyi 120 ye çekcek iyi dümenYapamaz çünkü oyun spine girince bakiye siliyorlar spin alımsız oyunlarda oynasın alan ve alacak varsa.