Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Onsbet Freespin & Freebet Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Szgnn32

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
50
12
8
Canlı destekleyim adamn bakiyesini silmissiniz ne iş dedim

Szgnn32

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
50
12
8
Bazen sahte hesaplardan karalama için yazıyorlar dedi. Bilgisi yok bunun salladi

mkdrn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,059
478
83
Aldım bonusu bakiyeyi 2700 lere kadar çıkardım birden 120 TL ye düştü canlı destek yok bu site teneke arkadaşlar dalga dümen var

mkdrn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,059
478
83
Yapamaz çünkü oyun spine girince bakiye siliyorlar spin alımsız oyunlarda oynasın alan ve alacak varsa.
Spin alimsiz oyunlarda oynasak ne değişti big bass Bonanza düz olanda bakiye 2700 e kadar çıktı hemen sifirladilar

djkanki09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
207
80
28
site kendini dışlamaya bile izin vermiyor bunlar tam dolandırıcı

mkdrn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,059
478
83
@Shellac @Daimon baskanlarim bu site dumenci bilginiz olsun bakiye sifirliyor biraz yukseltince art niyetli site konusunu kapatırsanız kimse mağdur olmasın teşekkürler

kutluay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
571
192
43
Üye oldum iyi hoş talebi de verdik onaylanma beklemede Canlı destegede bağlanmıyor ne anladım bu işten Ulan üye olduk bı heves belki kazanırız diye bogazimizda kaldi

djkanki09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
207
80
28
xslot 2025 yılı 1 yatırımı olana 50 spin eklemiş sweet bonanza süper scatter de 400 yap 100 yatır 500 çek ben kaybettim belki şanslı olup kazanan olur

burakkarub

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
55
28
18
Linkten üye oldum bonus talep ettim beklemeye aldı ardından destek bağlanmak istedim ama hiç birseyi çalışmıyordu. Vnp ile asyadan bağlanıp girdim site açık ve destek aktif.. anlaşılan tezgah bu. Yoğunluktan dolayı böyleymiş dediklerine göre. Yersen :)

Serco81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
730
259
63
Spin almadan devam ederiz tabi eklerse bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...