- 11,173
- 5,158
- 113
Bolsans reis1 kişiye kupon kazancının hepsini vereceğim şimdiden bol şans
Sabah uzun bir yolculuk beni bekliyor. Herkese iyi geceler Ekli dosyayı görüntüle 776241
Bolsans reis1 kişiye kupon kazancının hepsini vereceğim şimdiden bol şans
Sabah uzun bir yolculuk beni bekliyor. Herkese iyi geceler Ekli dosyayı görüntüle 776241
Bol şanslar ustam Hakketen gönlü geniş adamsın Kazancın Bol Olsun , gelirse on numara dağıtım olur1 kişiye kupon kazancının hepsini vereceğim şimdiden bol şans
Bol sans1 kişiye kupon kazancının hepsini vereceğim şimdiden bol şans
Öyle bir ihtiyacım var ki deli gibi takip edeceğim Allah yolunu da açık etsin bu arada1 kişiye kupon kazancının hepsini vereceğim şimdiden bol şans
1 kişiye hepsini vermek yerine 10 kişiye dağıtmak daha iyi değilmi kral1 kişiye kupon kazancının hepsini vereceğim şimdiden bol şans
bol şanslar kral1 kişiye kupon kazancının hepsini vereceğim şimdiden bol şans
reis bizimde ihtiyacımız var para kime verilirse 3 e bölsek daha makbul değilmidirÇok ihtiyacım var çok bu kupon gelirse var ya Bana ulaşırsan varya çok dua edeceğim