- 50,211
- 23,573
- 113
Son 9 dakika1 kişiye kupon kazancının hepsini vereceğim şimdiden bol şans
Sabah uzun bir yolculuk beni bekliyor. Herkese iyi geceler Ekli dosyayı görüntüle 776241
Son 9 dakika1 kişiye kupon kazancının hepsini vereceğim şimdiden bol şans
Sabah uzun bir yolculuk beni bekliyor. Herkese iyi geceler Ekli dosyayı görüntüle 776241
Adama kalmış Kral Adam tek kişiye verirse ben nasıl 3'e böleyim derse ki 3'e bölünsün üçümüze verse Tamam sıkıntı yok listeci ben değilim rot sahibi ben değilim tek kişi demiş Ben de bekliyorum işte ihtiyaç olduğundan kupon attığından berireis bizimde ihtiyacımız var para kime verilirse 3 e bölsek daha makbul değilmidir
02:30 da maç daha varHadi başla artık ya
Edeceğim Kral çok ihtiyacım var Bildiğin Gibi DeğilMuro 3 saat takip etcen mi gedçekten araliksiz
Umarım kybetmez ozamanEdeceğim Kral çok ihtiyacım var Bildiğin Gibi Değil
İnşallah Kral kuponu attığından beri bekliyorumUmarım kybetmez ozaman
evet adama kalmış bir şey 1 kişiye verdi diyelim o kişi insafa gelse 3 e bölse bence daha makbul fakir gönlümüz böyle düşünüyorAdama kalmış Kral Adam tek kişiye verirse ben nasıl 3'e böleyim derse ki 3'e bölünsün üçümüze verse Tamam sıkıntı yok listeci ben değilim rot sahibi ben değilim tek kişi demiş Ben de bekliyorum işte ihtiyaç olduğundan kupon attığından beri
O zaman Takipte kal ikiye böleriz uygun görürse zaten görecek Kral mesajları Tabii ı uygun görürse bizeevet adama kalmış bir şey 1 kişiye verdi diyelim o kişi insafa gelse 3 e bölse bence daha makbul fakir gönlümüz böyle düşünüyor
eyvallah reis takip edelim beraberO zaman Takipte kal ikiye böleriz uygun görürse zaten görecek Kral mesajları Tabii ı uygun görürse bize
Son 25 dakikaeyvallah reis takip edelim beraber
ben cleveland en az 110 atacağını düşünüyorum miamiye bağlı oda en az bi 100 sayıyı bulsa rahat gelir kupon bakalım inşallah diyelimSon 25 dakika
İnşallah Kral ya Vallahi çok iyi olur var ya herhalde rol sahibi de yurt dışına mı gidiyor yola gideceğim diyor Allah onun yolunu açık etsinben cleveland en az 110 atacağını düşünüyorum miamiye bağlı oda en az bi 100 sayıyı bulsa rahat gelir kupon bakalım inşallah diyelim
reis stres yapma gelecek pozitif olSon 20 kaldı beynim yandı vallahiEkli dosyayı görüntüle 776306
İnşallah Kral Umudumuzreis stres yapma gelecek pozitif ol