- 28,421
- 17,328
- 113
Telefonu kırdım sinirden tusludan yazıyorum suanGörsel atar mısın
Telefonu kırdım sinirden tusludan yazıyorum suanGörsel atar mısın
Sana zahmet benim kuponlarima oynamaTelefonu kırdım sinirden tusludan yazıyorum suan
Teşekkürler hocamkötü kaçmış dostum
2.yarı goal çıkmamış
sağlık olsun
Geçmiş olsun dostTeşekkürler hocam
ironi ise komik değil dostumBu nasıl destek oktay 20 k bastım senin yüzünden perişan olduk
Sakin ol kardeşim kendini çok kaptırma maçlara çok para basıyorum diye havaya girme tepe taklak olursun bı gün gereksiz egoya gerek yokSana zahmet benim kuponlarima oynama
+ Burası lunapark değil dalga geçecek başka birini bulursan sevinirim
Bisey demiyorum dostum adamın ne niyetli bu kuponları paylaştığı belli neyse uzatmicamironi ise komik değil dostum
kayıp yaşayan birinin konusunda bu şakalar hoş karşılanmaz
Ne egosu kardeşim adam 70k kaybetmiş iyimisiniz siz Allah aşkına kenarda milyonu olsa ne olur kayıp yaşayan adama şöyle mesaj atıp birde egolu olmakla suçlamak akıl işimi sen bence bugün iyi değilsin normalde hayatta karışmam ama yazmadan duramadım mantıklı düşünürsen sende kendine ben ne saçmalıyorum dersinSakin ol kardeşim kendini çok kaptırma maçlara çok para basıyorum diye havaya girme tepe taklak olursun bı gün gereksiz egoya gerek yok
Hocam mantık şu olay tamamen para ile alakalı bir durum yok tek farkımız su olabilir yorumlara bile cevap vermiyorum farkında mısın?Sakin ol kardeşim kendini çok kaptırma maçlara çok para basıyorum diye havaya girme tepe taklak olursun bı gün gereksiz egoya gerek yok
Bunca kaosla dolu bir simülasyonda fazla rahatsın kardeşim,şansın bol olsun 😀Hocam mantık şu olay tamamen para ile alakalı bir durum yok tek farkımız su olabilir yorumlara bile cevap vermiyorum farkında mısın?
2 hiç bir zaman ego yapmam yaşımı bilirim karsiyida öyle görürüm
3 paran değerliyse hiç oynama biran önce bırak
4 burası bir lunapark değil , kaos ortamı yaratma yorumlarda kendi kendine ele veriyorsun
5 hayatında başarılar dilerim sağlıklı huzurlu bol bereketli bir hayatın olması dileğimle..
Sağol hocam yapacak bir şey yok malesef tabi kayıp edince her insan üzülürBunca kaosla dolu bir simülasyonda fazla rahatsın kardeşim,şansın bol olsun 😀
Öyle tabi ki aga çok üzülme telafisini yaparsın umarım iyi geceler 🤚Sağol hocam yapacak bir şey yok malesef tabi kayıp edince her insan üzülür
Ama elimizden gelen bir şey yok malesef kayipta oluyor kazançta
Öncelikle boş konusuyorsun birincisi ikincisi beni burda bilin bilir param olduğu zaman kupon paylaşırsamm eğer onu dostlarla her zaman paylaşırım hiç bir zaman tek yemem kimsenin kaybı ile de mutlu olacak biri hayatta değilim üçüncüsü forumda kimseye zerre faydan olduğunu düşünmüyorum kendi menfaatlerin doğrultusunda forumu kullandığını düşünüyorum o yüzden benim bu konuya nedeen yorum yaptığımi anlayacak kapasiteye sahip değilsin dostum benimle muhatap olma o yüzdenNe egosu kardeşim adam 70k kaybetmiş iyimisiniz siz Allah aşkına kenarda milyonu olsa ne olur kayıp yaşayan adama şöyle mesaj atıp birde egolu olmakla suçlamak akıl işimi sen bence bugün iyi değilsin normalde hayatta karışmam ama yazmadan duramadım mantıklı düşünürsen sende kendine ben ne saçmalıyorum dersin
Seni şuan umursamıyorum bileÖncelikle boş konusuyorsun birincisi ikincisi beni burda bilin bilir param olduğu zaman kupon paylaşırsamm eğer onu dostlarla her zaman paylaşırım hiç bir zaman tek yemem kimsenin kaybı ile de mutlu olacak biri hayatta değilim üçüncüsü forumda kimseye zerre faydan olduğunu düşünmüyorum kendi menfaatlerin doğrultusunda forumu kullandığını düşünüyorum o yüzden benim bu konuya nedeen yorum yaptığımi anlayacak kapasiteye sahip değilsin dostum benimle muhatap olma o yüzden
Kendi kendine çelişen bı mesaj yorumlarw bile cevap vermiyorum diyor ama ego yapmıyorum diyor kime ne anlatican ki tamam kardesim sensinHocam mantık şu olay tamamen para ile alakalı bir durum yok tek farkımız su olabilir yorumlara bile cevap vermiyorum farkında mısın?
2 hiç bir zaman ego yapmam yaşımı bilirim karsiyida öyle görürüm
3 paran değerliyse hiç oynama biran önce bırak
4 burası bir lunapark değil , kaos ortamı yaratma yorumlarda kendi kendine ele veriyorsun
5 hayatında başarılar dilerim sağlıklı huzurlu bol bereketli bir hayatın olması dileğimle..
Birincisi boş konuşuyorsam forum admini dahil 5 tane adam seni boş konuştuğun için neden uyarıyor? İkinicisi konunun birinin seni bilmesi ile alakası yok tamamen boş konuşmanla alakası var. Üçüncüsü burası kızılay veya yardım kuruluşu değil tabiki herkes kendi menfaatleri doğrultusunda forumu kullanıyor bende durumum müsait olunca konu açıyorum yine müsaitliğim kadar dağıtım yapıyorum nitekim yapımda. Son olarak bence kendini daha fazla küçük düşürmeden bak işineÖncelikle boş konusuyorsun birincisi ikincisi beni burda bilin bilir param olduğu zaman kupon paylaşırsamm eğer onu dostlarla her zaman paylaşırım hiç bir zaman tek yemem kimsenin kaybı ile de mutlu olacak biri hayatta değilim üçüncüsü forumda kimseye zerre faydan olduğunu düşünmüyorum kendi menfaatlerin doğrultusunda forumu kullandığını düşünüyorum o yüzden benim bu konuya nedeen yorum yaptığımi anlayacak kapasiteye sahip değilsin dostum benimle muhatap olma o yüzden