Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti oktay5858 / Geceye Bir şarkı Bırak 70.000 Misli

Kupon Miktarı
70000
Kupon Oranı
1.73

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,424
2,779
113
Peki admin kuponlar geceye bi şarkı bırak diyemi paylaşılıyo ben şimdi buna güzel bi şarkı bırakırımda banlarsın

Mericimo81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,668
796
113
Sakin ol kardeşim kendini çok kaptırma maçlara çok para basıyorum diye havaya girme tepe taklak olursun bı gün gereksiz egoya gerek yok
Ne egosu kardeşim adam 70k kaybetmiş iyimisiniz siz Allah aşkına kenarda milyonu olsa ne olur kayıp yaşayan adama şöyle mesaj atıp birde egolu olmakla suçlamak akıl işimi sen bence bugün iyi değilsin normalde hayatta karışmam ama yazmadan duramadım mantıklı düşünürsen sende kendine ben ne saçmalıyorum dersin

oktay5858

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
60
289
53
Sakin ol kardeşim kendini çok kaptırma maçlara çok para basıyorum diye havaya girme tepe taklak olursun bı gün gereksiz egoya gerek yok
Hocam mantık şu olay tamamen para ile alakalı bir durum yok tek farkımız su olabilir yorumlara bile cevap vermiyorum farkında mısın?

2 hiç bir zaman ego yapmam yaşımı bilirim karsiyida öyle görürüm
3 paran değerliyse hiç oynama biran önce bırak
4 burası bir lunapark değil , kaos ortamı yaratma yorumlarda kendi kendine ele veriyorsun
5 hayatında başarılar dilerim sağlıklı huzurlu bol bereketli bir hayatın olması dileğimle..

Tolgahan0838

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,049
1,035
113
Hocam mantık şu olay tamamen para ile alakalı bir durum yok tek farkımız su olabilir yorumlara bile cevap vermiyorum farkında mısın?

4 burası bir lunapark değil , kaos ortamı yaratma yorumlarda kendi kendine ele veriyorsun
5 hayatında başarılar dilerim sağlıklı huzurlu bol bereketli bir hayatın olması dileğimle..
Bunca kaosla dolu bir simülasyonda fazla rahatsın kardeşim,şansın bol olsun 😀

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,077
472
83
geçmiş olsun 55lik güzel gelmişti bu hoş olmamış

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,421
17,328
113
Ne egosu kardeşim adam 70k kaybetmiş iyimisiniz siz Allah aşkına kenarda milyonu olsa ne olur kayıp yaşayan adama şöyle mesaj atıp birde egolu olmakla suçlamak akıl işimi sen bence bugün iyi değilsin normalde hayatta karışmam ama yazmadan duramadım mantıklı düşünürsen sende kendine ben ne saçmalıyorum dersin
Öncelikle boş konusuyorsun birincisi ikincisi beni burda bilin bilir param olduğu zaman kupon paylaşırsamm eğer onu dostlarla her zaman paylaşırım hiç bir zaman tek yemem kimsenin kaybı ile de mutlu olacak biri hayatta değilim üçüncüsü forumda kimseye zerre faydan olduğunu düşünmüyorum kendi menfaatlerin doğrultusunda forumu kullandığını düşünüyorum o yüzden benim bu konuya nedeen yorum yaptığımi anlayacak kapasiteye sahip değilsin dostum benimle muhatap olma o yüzden

oktay5858

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
60
289
53
Öncelikle boş konusuyorsun birincisi ikincisi beni burda bilin bilir param olduğu zaman kupon paylaşırsamm eğer onu dostlarla her zaman paylaşırım hiç bir zaman tek yemem kimsenin kaybı ile de mutlu olacak biri hayatta değilim üçüncüsü forumda kimseye zerre faydan olduğunu düşünmüyorum kendi menfaatlerin doğrultusunda forumu kullandığını düşünüyorum o yüzden benim bu konuya nedeen yorum yaptığımi anlayacak kapasiteye sahip değilsin dostum benimle muhatap olma o yüzden
Seni şuan umursamıyorum bile :) hadi iyi geceler sana:)

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,421
17,328
113

Kendi kendine çelişen bı mesaj yorumlarw bile cevap vermiyorum diyor ama ego yapmıyorum diyor kime ne anlatican ki tamam kardesim sensin

Mericimo81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,668
796
113
Birincisi boş konuşuyorsam forum admini dahil 5 tane adam seni boş konuştuğun için neden uyarıyor? İkinicisi konunun birinin seni bilmesi ile alakası yok tamamen boş konuşmanla alakası var. Üçüncüsü burası kızılay veya yardım kuruluşu değil tabiki herkes kendi menfaatleri doğrultusunda forumu kullanıyor bende durumum müsait olunca konu açıyorum yine müsaitliğim kadar dağıtım yapıyorum nitekim yapımda. Son olarak bence kendini daha fazla küçük düşürmeden bak işine