- 15,917
- 14,110
- 113
o hikaye bro sözde hesaplara bloke uygulanmayacak diyorlardı şimşek herkese çatır çatır bloke koyuyorZaten faiz affı oldu ana para kaldı onu da zaten taksit taksit ödüyorsun istersen fazla paran olsjn yine taksit taksit ödetiyor
o hikaye bro sözde hesaplara bloke uygulanmayacak diyorlardı şimşek herkese çatır çatır bloke koyuyorZaten faiz affı oldu ana para kaldı onu da zaten taksit taksit ödüyorsun istersen fazla paran olsjn yine taksit taksit ödetiyor
Sen ödemezsen o ödemezse yeni gelen gençlere kyk nasıl kredi verecek.. Herkes üç kağıt peşinde kumara para bulup aldığın krediye gelince ödememek için af bekliyorsun yazıklar olsun..
Bu arada kumar için harcamadım üniversite için harcadım yiyecek içecek vsSen ödemezsen o ödemezse yeni gelen gençlere kyk nasıl kredi verecek.. Herkes üç kağıt peşinde kumara para bulup aldığın krediye gelince ödememek için af bekliyorsun yazıklar olsun..
Yok demek istediğim mesela borç 30 bin sende de 30 bin var direkt kapatma olmuyor yine taksit taksit ödüyorsuno hikaye bro sözde hesaplara bloke uygulanmayacak diyorlardı şimşek herkese çatır çatır bloke koyuyor
Aynen ironi yapıyorum. Eskiden borcunu ödeyemeyen utanır sıkılırdı şimdi hersey tersine dönmüş, borcunu ödemeyen akıllı, ödeyen enayi.. üniversite sonrası iş bulamayip aldigi krediyi ödeyemeyen gençlere karşı boynumuz kıldan ince birsey dediğimiz yok.. Ama kumara para bulup kredi borcuna gelince para yok devlet silsin demek bana çok ahlaki gelmiyor..bu ironidir inşallah
Paran olunca ödersin, aramıyorlar icra vs yok belki faiz olur oda yılda 350 aldıysan 400 olurBenimde vergi dairesi yazıyor
Tamamdır dost teşekkürlerParan olunca ödersin, aramıyorlar icra vs yok belki faiz olur oda yılda 350 aldıysan 400 olur
Biliyorum kardeşim bizde kullandık kyk kredisini ama işe girince de cuzzi miktarlarda taksit taksit ödedik.. Herkes aynı kafaya girse bu ülke nasıl ayakta kalacak, biliyorum yanlış bir çok durum mevcut ülkenin durumu ortada gençlerin önü kapalı insanlar çaresiz, her türlü üç kağıt almış basini gidiyor ama yinede bu ülkenin bizden baska sahibi yok.. Nacizane fikrim bence ilk fırsatta borcunu öde kafanda vicdanında rahat olur..Bu arada kumar için harcamadım üniversite için harcadım yiyecek içecek vs
Evet tâbiki taksitle öderim anca peşin verememBiliyorum kardeşim bizde kullandık kyk kredisini ama işe girince de cuzzi miktarlarda taksit taksit ödedik.. Herkes aynı kafaya girse bu ülke nasıl ayakta kalacak, biliyorum yanlış bir çok durum mevcut ülkenin durumu ortada gençlerin önü kapalı insanlar çaresiz, her türlü üç kağıt almış basini gidiyor ama yinede bu ülkenin bizden baska sahibi yok.. Nacizane fikrim bence ilk fırsatta borcunu öde kafanda vicdanında rahat olur..
ya dayı bi uza be devletin görevi herkese ilkokuldan üniden mezun olana kadar eşit eğitim ve öğretim hakkı tanımaktır. bunu zaten yapamıyorlar üstüne 21 senedir ülkede yolsuzluk almış başını gitmiş hala öğrencinin 10k parasının lafını yapıyorsan harbi uza yani. ziraat bankası bunların peşine düşeceğine demirören'e verdiği 750m dolar kredinin peşine düşsün. saçma sapan ihalelerle 1 birimlik şeyi akp vekillerinin şirketlerine 100 birime satılmasına ses çıkaracaksın çoluk çocuğun yediği 10k okyanusda bir damla bile değil.Aynen ironi yapıyorum. Eskiden borcunu ödeyemeyen utanır sıkılırdı şimdi hersey tersine dönmüş, borcunu ödemeyen akıllı, ödeyen enayi.. üniversite sonrası iş bulamayip aldigi krediyi ödeyemeyen gençlere karşı boynumuz kıldan ince birsey dediğimiz yok.. Ama kumara para bulup kredi borcuna gelince para yok devlet silsin demek bana çok ahlaki gelmiyor..
2005 de giriş o zamanın parasını düşün 4 bin küsur lira borç vardı. Geçen sene kapadım 😆 3 bin küsüre ibana haciz gelmiyor sadece yeni aya geçerken hesapta para varsa blok koyup alıyor.Ödeme emri gelmiş 15 gün içinde nasıl bir yol izlemeliyim
Önce uslubunu bozmadan düzgün konuş.. Herkes herseyin farkında kimsenin mevcut durumu savunduğu yok.. Söylediğin herseye noktası virgülüne katılıyorum söylediğin şeyler ideal olan , olması gereken şeyler ama gerçekler öyle değil maalesef.. O zaman Herkes aynı kafaya girsin kim kimden ne çalabilirse ne darbe vurabilirse nasıl olsa yukardakiler buyuk götürüyor çalıyor çırpıyor o zaman bizde çalalım nasıl olsa bizim yaptığımız devede kulak ne olacakki.. Allah sonumuzu hayretsin, bizden geçti ama yeni doğan çocuklarımıza , gençlerimize üzüyorum başka birsey demiyorum aklı selim düşünen yok herkes bireysel menfaatleri peşinde.ya dayı bi uza be devletin görevi herkese ilkokuldan üniden mezun olana kadar eşit eğitim ve öğretim hakkı tanımaktır. bunu zaten yapamıyorlar üstüne 21 senedir ülkede yolsuzluk almış başını gitmiş hala öğrencinin 10k parasının lafını yapıyorsan harbi uza yani. ziraat bankası bunların peşine düşeceğine demirören'e verdiği 750m dolar kredinin peşine düşsün. saçma sapan ihalelerle 1 birimlik şeyi akp vekillerinin şirketlerine 100 birime satılmasına ses çıkaracaksın çoluk çocuğun yediği 10k okyanusda bir damla bile değil.
kardes katiliyosan bu çocukların 10ksi icin kelime yapmazsin millet kamyonla götürüyor sen catalla yiyene lafatiyosun bu tepkin anlamsiz. ayrica adam öğrenciyken kullanmış hakkı varmış kullanmis nasil kullandığı da seni alakadar etmez herkes gücü yettiğine ahlak satiyor gecelim bu işleri balık bastan kokarsen once devletin başını düzelteceksin gerisi zat3n düzelirÖnce uslubunu bozmadan düzgün konuş.. Herkes herseyin farkında kimsenin mevcut durumu savunduğu yok.. Söylediğin herseye noktası virgülüne katılıyorum söylediğin şeyler ideal olan , olması gereken şeyler ama gerçekler öyle değil maalesef.. O zaman Herkes aynı kafaya girsin kim kimden ne çalabilirse ne darbe vurabilirse nasıl olsa yukardakiler buyuk götürüyor çalıyor çırpıyor o zaman bizde çalalım nasıl olsa bizim yaptığımız devede kulak ne olacakki.. Allah sonumuzu hayretsin, bizden geçti ama yeni doğan çocuklarımıza , gençlerimize üzüyorum başka birsey demiyorum aklı selim düşünen yok herkes bireysel menfaatleri peşinde.
Kanka belli bir süre ôncesinden erteleme talebinde bulunman gerekiyorduÖdeme emri gelmiş 15 gün içinde nasıl bir yol izlemeliyim
2012 den beri duruyor ödemek istemiyorsan ödeme dostumÖdeme emri gelmiş 15 gün içinde nasıl bir yol izlemeliyim
Bankalara bloke falan yazıyor kağıtta %10 faiz uygulanacak diyor2012 den beri duruyor ödemek istemiyorsan ödeme dostum