Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Öğrenim Kredi Hk.

Theadren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,987
4,070
113
Sen ödemezsen o ödemezse yeni gelen gençlere kyk nasıl kredi verecek.. Herkes üç kağıt peşinde kumara para bulup aldığın krediye gelince ödememek için af bekliyorsun yazıklar olsun..
Bu arada kumar için harcamadım üniversite için harcadım yiyecek içecek vs

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,673
2,418
113
:D bu ironidir inşallah
Aynen ironi yapıyorum. Eskiden borcunu ödeyemeyen utanır sıkılırdı şimdi hersey tersine dönmüş, borcunu ödemeyen akıllı, ödeyen enayi.. üniversite sonrası iş bulamayip aldigi krediyi ödeyemeyen gençlere karşı boynumuz kıldan ince birsey dediğimiz yok.. Ama kumara para bulup kredi borcuna gelince para yok devlet silsin demek bana çok ahlaki gelmiyor..

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,488
7,788
113
Devlet anca faizi siler ana para ölene kadar öylece. Ben hanımın borcunu en son faiz silinmesinde kapattım. Devlet alacağını eninde sonunda alır:)

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,077
472
83
2018den beri duruyor ödemedim bi ara faizi silinmiş ucuzlamıştı şimdi yine artmış

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,673
2,418
113
Bu arada kumar için harcamadım üniversite için harcadım yiyecek içecek vs
Biliyorum kardeşim bizde kullandık kyk kredisini ama işe girince de cuzzi miktarlarda taksit taksit ödedik.. Herkes aynı kafaya girse bu ülke nasıl ayakta kalacak, biliyorum yanlış bir çok durum mevcut ülkenin durumu ortada gençlerin önü kapalı insanlar çaresiz, her türlü üç kağıt almış basini gidiyor ama yinede bu ülkenin bizden baska sahibi yok.. Nacizane fikrim bence ilk fırsatta borcunu öde kafanda vicdanında rahat olur..

Theadren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,987
4,070
113
Biliyorum kardeşim bizde kullandık kyk kredisini ama işe girince de cuzzi miktarlarda taksit taksit ödedik.. Herkes aynı kafaya girse bu ülke nasıl ayakta kalacak, biliyorum yanlış bir çok durum mevcut ülkenin durumu ortada gençlerin önü kapalı insanlar çaresiz, her türlü üç kağıt almış basini gidiyor ama yinede bu ülkenin bizden baska sahibi yok.. Nacizane fikrim bence ilk fırsatta borcunu öde kafanda vicdanında rahat olur..
Evet tâbiki taksitle öderim anca peşin veremem

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,166
13,027
113
Aynen ironi yapıyorum. Eskiden borcunu ödeyemeyen utanır sıkılırdı şimdi hersey tersine dönmüş, borcunu ödemeyen akıllı, ödeyen enayi.. üniversite sonrası iş bulamayip aldigi krediyi ödeyemeyen gençlere karşı boynumuz kıldan ince birsey dediğimiz yok.. Ama kumara para bulup kredi borcuna gelince para yok devlet silsin demek bana çok ahlaki gelmiyor..
ya dayı bi uza be devletin görevi herkese ilkokuldan üniden mezun olana kadar eşit eğitim ve öğretim hakkı tanımaktır. bunu zaten yapamıyorlar üstüne 21 senedir ülkede yolsuzluk almış başını gitmiş hala öğrencinin 10k parasının lafını yapıyorsan harbi uza yani. ziraat bankası bunların peşine düşeceğine demirören'e verdiği 750m dolar kredinin peşine düşsün. saçma sapan ihalelerle 1 birimlik şeyi akp vekillerinin şirketlerine 100 birime satılmasına ses çıkaracaksın çoluk çocuğun yediği 10k okyanusda bir damla bile değil.

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
846
293
63
Ödeme emri gelmiş 15 gün içinde nasıl bir yol izlemeliyim
2005 de giriş o zamanın parasını düşün 4 bin küsur lira borç vardı. Geçen sene kapadım 😆 3 bin küsüre ibana haciz gelmiyor sadece yeni aya geçerken hesapta para varsa blok koyup alıyor.

cicinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
438
148
43
Faiz affı gelmiş ana para olmuş borç 2 yıldır ödeme girişimine bile baslamasiysaniz sizdede problem var dost.armut ağzıma düşsün mantigiyla hayat geçmez

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,673
2,418
113
ya dayı bi uza be devletin görevi herkese ilkokuldan üniden mezun olana kadar eşit eğitim ve öğretim hakkı tanımaktır. bunu zaten yapamıyorlar üstüne 21 senedir ülkede yolsuzluk almış başını gitmiş hala öğrencinin 10k parasının lafını yapıyorsan harbi uza yani. ziraat bankası bunların peşine düşeceğine demirören'e verdiği 750m dolar kredinin peşine düşsün. saçma sapan ihalelerle 1 birimlik şeyi akp vekillerinin şirketlerine 100 birime satılmasına ses çıkaracaksın çoluk çocuğun yediği 10k okyanusda bir damla bile değil.
Önce uslubunu bozmadan düzgün konuş.. Herkes herseyin farkında kimsenin mevcut durumu savunduğu yok.. Söylediğin herseye noktası virgülüne katılıyorum söylediğin şeyler ideal olan , olması gereken şeyler ama gerçekler öyle değil maalesef.. O zaman Herkes aynı kafaya girsin kim kimden ne çalabilirse ne darbe vurabilirse nasıl olsa yukardakiler buyuk götürüyor çalıyor çırpıyor o zaman bizde çalalım nasıl olsa bizim yaptığımız devede kulak ne olacakki.. Allah sonumuzu hayretsin, bizden geçti ama yeni doğan çocuklarımıza , gençlerimize üzüyorum başka birsey demiyorum aklı selim düşünen yok herkes bireysel menfaatleri peşinde.

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,166
13,027
113
Önce uslubunu bozmadan düzgün konuş.. Herkes herseyin farkında kimsenin mevcut durumu savunduğu yok.. Söylediğin herseye noktası virgülüne katılıyorum söylediğin şeyler ideal olan , olması gereken şeyler ama gerçekler öyle değil maalesef.. O zaman Herkes aynı kafaya girsin kim kimden ne çalabilirse ne darbe vurabilirse nasıl olsa yukardakiler buyuk götürüyor çalıyor çırpıyor o zaman bizde çalalım nasıl olsa bizim yaptığımız devede kulak ne olacakki.. Allah sonumuzu hayretsin, bizden geçti ama yeni doğan çocuklarımıza , gençlerimize üzüyorum başka birsey demiyorum aklı selim düşünen yok herkes bireysel menfaatleri peşinde.
kardes katiliyosan bu çocukların 10ksi icin kelime yapmazsin millet kamyonla götürüyor sen catalla yiyene lafatiyosun bu tepkin anlamsiz. ayrica adam öğrenciyken kullanmış hakkı varmış kullanmis nasil kullandığı da seni alakadar etmez herkes gücü yettiğine ahlak satiyor gecelim bu işleri balık bastan kokarsen once devletin başını düzelteceksin gerisi zat3n düzelir

Theadren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,987
4,070
113
Vergi dairesine gittimde devlet faizi sıfırlamamış ne yapmalıyım normalde gelen kağıtta faiz yazmıyor