- 1,546
- 471
- 83
Beyler gece çok alıp çeken oldu gorunen burası görünmeyen canlidaki siraydi sabaha kadar tlfn internetinden kayıt olun wifi de ip diyorlar çoğunlukla. Ayrıca Multi açmayın yemezler
Telefon netinden üye oldum bişey değişmedi yine ip dediBeyler gece çok alıp çeken oldu gorunen burası görünmeyen canlidaki siraydi sabaha kadar tlfn internetinden kayıt olun wifi de ip diyorlar çoğunlukla. Ayrıca Multi açmayın yemezler
Dost eyvallah ozaman çok alan olduğu için yapıyorlardı çok alan oldu gece saat 5. Canlida sıra 135 di hesap et artık bedava para kuyruğu vardiTelefon netinden üye oldum bişey değişmedi yine ip dedi
Keyfi ekliyorlar
Öyle biri demiş Chrome WifiDost eyvallah ozaman çok alan olduğu için yapıyorlardı çok alan oldu gece saat 5. Canlida sıra 135 di hesap et artık bedava para kuyruğu vardi
Olsun beleş para 😃Havalimani waifisi ile üye oldum ip demedi oynadım 700 verdi sonra 150 ye kadar düştüm sigara parası niyetine çektim 2 dakka sürmeden düştü hesabıma güzel site
Öyle biri demiş Chrome Wifi
İle bağlanın veriyorlar diye onu denicem şimdi 5 kaldı canlı destek bilgi veririm
Kontrolleriniz sonucunda mevcut internet bağlantınız (IP adresiniz) üzerinden daha önce farklı bir üyelik oluşturulmuş durumdadır. Deneme bonusumuz yeni üyelere özel olduğu için, bu durum talebinizin işleme alınamamasına neden olmaktadır.Dost eyvallah ozaman çok alan olduğu için yapıyorlardı çok alan oldu gece saat 5. Canlida sıra 135 di hesap et artık bedava para kuyruğu vardi
İp işi hikaye ya tel interneti ile üye oluyon ip diyor aynı wifiden iki arkadaş üye oldu ikisinede verdi farkli temsilciler kime ne denk gelirse o piti yapıyorlar sanirimKontrolleriniz sonucunda mevcut internet bağlantınız (IP adresiniz) üzerinden daha önce farklı bir üyelik oluşturulmuş durumdadır. Deneme bonusumuz yeni üyelere özel olduğu için, bu durum talebinizin işleme alınamamasına neden olmaktadır.
Kısacası vermiyorlar arkadaşlar
Herkese verseler site batarİp işi hikaye ya tel interneti ile üye oluyon ip diyor aynı wifiden iki arkadaş üye oldu ikisinede verdi farkli temsilciler kime ne denk gelirse o piti yapıyorlar sanirim
Bende yapamadım Spın 150 verdı cevrım yaparken 40 kaldı bastık SIFIRLANDIKKBen bu bonustan bile çekim yapamadım şaka gibi ama gerçek valla
Bana da aynı 300 verdi cevirimde oyuna almadı hiç gitti öyleBende yapamadım Spın 150 verdı cevrım yaparken 40 kaldı bastık SIFIRLANDIKK
450 sefer sen cevir bir kere oyuna almasın ıgrenc bır siteBana da alın 300 verdi cevirimde oyuna almadı hiç gitti öyle
CanlidanNerden talep ediyoruz bonusu sms doğrulamayı aktif ettim canlı destek bağlanmıyor
Bot cevap veriyor canlı destek diyorum bağlamıyor kimseyeCanlidan