Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu OdeonBet 300 FreeSpin Deneme Bonusu

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,550
471
83
Beyler gece çok alıp çeken oldu gorunen burası görünmeyen canlidaki siraydi sabaha kadar tlfn internetinden kayıt olun wifi de ip diyorlar çoğunlukla. Ayrıca Multi açmayın yemezler

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,189
12,255
113
Beyler gece çok alıp çeken oldu gorunen burası görünmeyen canlidaki siraydi sabaha kadar tlfn internetinden kayıt olun wifi de ip diyorlar çoğunlukla. Ayrıca Multi açmayın yemezler
Telefon netinden üye oldum bişey değişmedi yine ip dedi
Keyfi ekliyorlar

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,189
12,255
113
Dost eyvallah ozaman çok alan olduğu için yapıyorlardı çok alan oldu gece saat 5. Canlida sıra 135 di hesap et artık bedava para kuyruğu vardi
Öyle biri demiş Chrome Wifi
İle bağlanın veriyorlar diye onu denicem şimdi 5 kaldı canlı destek bilgi veririm

Azo65

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
95
27
18
Havalimani waifisi ile üye oldum ip demedi oynadım 700 verdi sonra 150 ye kadar düştüm sigara parası niyetine çektim 2 dakka sürmeden düştü hesabıma güzel site

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,189
12,255
113
Öyle biri demiş Chrome Wifi
İle bağlanın veriyorlar diye onu denicem şimdi 5 kaldı canlı destek bilgi veririm
Dost eyvallah ozaman çok alan olduğu için yapıyorlardı çok alan oldu gece saat 5. Canlida sıra 135 di hesap et artık bedava para kuyruğu vardi
Kontrolleriniz sonucunda mevcut internet bağlantınız (IP adresiniz) üzerinden daha önce farklı bir üyelik oluşturulmuş durumdadır. Deneme bonusumuz yeni üyelere özel olduğu için, bu durum talebinizin işleme alınamamasına neden olmaktadır.
Kısacası vermiyorlar arkadaşlar

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Kontrolleriniz sonucunda mevcut internet bağlantınız (IP adresiniz) üzerinden daha önce farklı bir üyelik oluşturulmuş durumdadır. Deneme bonusumuz yeni üyelere özel olduğu için, bu durum talebinizin işleme alınamamasına neden olmaktadır.
Kısacası vermiyorlar arkadaşlar
İp işi hikaye ya tel interneti ile üye oluyon ip diyor aynı wifiden iki arkadaş üye oldu ikisinede verdi farkli temsilciler kime ne denk gelirse o piti yapıyorlar sanirim

light

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,461
845
113
Ben bu bonustan bile çekim yapamadım şaka gibi ama gerçek valla

hiveNN

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
54
7
8
Nerden talep ediyoruz bonusu sms doğrulamayı aktif ettim canlı destek bağlanmıyor