- 20,311
- 12,317
- 113
Canlı desteğe tıklıyorum okundu yazıyor kalıyor beklemek mi lazım bağlanması için ?Tek hesabım var ,yeni üye değilim ,sadece SMS kapalıydı onu açtım o kadar ,verdi hemen canlı destek...
Canlı desteğe tıklıyorum okundu yazıyor kalıyor beklemek mi lazım bağlanması için ?Tek hesabım var ,yeni üye değilim ,sadece SMS kapalıydı onu açtım o kadar ,verdi hemen canlı destek...
Bi kaç kez canlı destek tıkla bağlanırCanlı desteğe tıklıyorum okundu yazıyor kalıyor beklemek mi lazım bağlanması için ?
Okundu yazıyor sadece süre kişi sayısı bile saymıyorBi kaç kez canlı destek tıkla bağlanır
Canlı desteğe nasıl bağlandın bro bu süre kişi sayısı bile saymıyor kafayı yicemvalla ilac gibi geldi sigara param bile yoktu😀
Bi kaç kez dene sayfayı yenile bağlanıyordestek bağlamıyor kafayı yemelik
Bota canlı destek de orda bıkac kere daha de sıraya alıyordestek bağlamıyor kafayı yemelik
Naptıysam olmadıBi kaç kez dene sayfayı yenile bağlanıyor
Olur reis dene ,biz yaptıysak sen de yaparsınNaptıysam olmadı
Gitmiyo sıra canlı destekteÇok yavaş ilerliyor bu ne ya
1 sıra 10 dk da azalıyorGitmiyo sıra canlı destekte
Baya uğraştırıyor devamlı yenile tekrar bağlan 92 kişi 52 dk diyor bana şuandaCanlı destek sıraya almıyor
Daha coook beklicen hazırla kendiniBaya uğraştırıyor devamlı yenile tekrar bağlan 92 kişi 52 dk diyor bana şuanda
87Daha coook beklicen hazırla kendini