Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu OdeonBet 300 FreeSpin Deneme Bonusu

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,912
705
113
şaka mısın be kral yanı benımde tanıdığım çok arkadaş var ama hamdolsun daha o sevıyeye gelmedık gelmeden kaçmak lazım bırakmak lzaım
Valla kısaca özetleyeyim 2 Mercedes vito sattım bir ev İstanbul’da evliydim bu yüzden boşandım 2 çocuğum var 2 Side annesinde gül gibi hayatım vardı içine ettim kısaca

MrFlankes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,247
688
113
Valla kısaca özetleyeyim 2 Mercedes vito sattım bir ev İstanbul’da evliydim bu yüzden boşandım 2 çocuğum var 2 Side annesinde gül gibi hayatım vardı içine ettim kısaca
yapma be hoca yani bilmiyorum kumar piskolojisi bazı insanlarda farklı işliyor gerçekten üzüldüm hoca

MrFlankes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,247
688
113
kumar için bu sözü hiç unutmamak lazım " Hala öndeyken bırakmak , seni en iyi kumarbaz yapar."

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,912
705
113
yapma be hoca yani bilmiyorum kumar piskolojisi bazı insanlarda farklı işliyor gerçekten üzüldüm hoca
Kendime çok kızdım da geçti artık hani derler ya insan yaşadıkça akıllanır diye öylede oldu şimdi kafamı kessen cebimde milyon olsa bile bin tl üzeri yatırım yapmam

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Ekleniyor mu hâlâ 99 kişi var destek de

hzrblr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
174
93
28
afferim sana be bro... Keşke bu kadar kaptırmasaydın kendini çok üzüldüm

KOMPANSE34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,625
440
83
Tek hesabım var ,yeni üye değilim ,sadece SMS kapalıydı onu açtım o kadar ,verdi hemen canlı destek...