- 2,139
- 1,058
- 113
İcra müdürlüğüne ödediğin dkeont veya belgeyle dilekçe yazman laızmborç Ödendiği Halde Kapanmayan İcra Dosyası arladaslar ben borcumu ödediğim halde kapan mayık
İcra müdürlüğüne ödediğin dkeont veya belgeyle dilekçe yazman laızmborç Ödendiği Halde Kapanmayan İcra Dosyası arladaslar ben borcumu ödediğim halde kapan mayık
icra dairesine gidicen 20-30 lira harç masrafı vardır onu yatırıcanborç Ödendiği Halde Kapanmayan İcra Dosyası arladaslar ben borcumu ödediğim halde kapan mayık
Bana da açmıştı oeler zamanında ödedim kapalı yazıyor haricen tahsil ama orada gözüküyor silmek için ne yapmak lazım sicilde gözüküyor muÖdeyeli 7 ay oldu simdi uyaptan dosya açık gösteriyor
Ben avukatim 1000 liraya hallederiz senin isi kapattiririz
İcra dairesine gidip harç ödeyip kapattiracaksin ordanÖdeyeli 7 ay oldu simdi uyaptan dosya açık gösteriyor
Dost dosya masrafı ödemeden kapanmazborç Ödendiği Halde Kapanmayan İcra Dosyası arladaslar ben borcumu ödediğim halde kapan mayık
Benimde bir sürü vardı hala kredi de çıkmıyor bunlar kapalı yazıyor ama yine de harç masrafı ödemeli miyim?Dosya masraflarını ödemeden kapanmaz
Kapanmış dosyanın neyini ödeyecen usta adam açık yazıyor diye şikayet etmiş senin ki kapalı zatenBenimde bir sürü vardı hala kredi de çıkmıyor bunlar kapalı yazıyor ama yine de harç masrafı ödemeli miyim?
İcra dairesine gidip borcun ve harç bedeli toplamını isteyip verdikleri ibana yatırıp kapandı yazısını eline almadan güvenme kimseye. işini sağlama al. Benim icra başka şehirdeydi bindim otobüse gidip kapattım. kapandı yazısını aldım geldim.borç Ödendiği Halde Kapanmayan İcra Dosyası arladaslar ben borcumu ödediğim halde kapan mayık
Harç masraflarıni ödemezsen açık mi yazar peki? Ödediğimi hatırlamıyorum daKapanmış dosyanın neyini ödeyecen usta adam açık yazıyor diye şikayet etmiş senin ki kapalı zaten![]()
Kardeşim bende 2 gün oldu full hepsini kapatalı avukatı darla e devletten düşmemiş hala de 1 saatte isterse kaldırıyor hemenborç Ödendiği Halde Kapanmayan İcra Dosyası arladaslar ben borcumu ödediğim halde kapan mayık
?Benimde bir sürü vardı hala kredi de çıkmıyor bunlar kapalı yazıyor ama yine de harç masrafı ödemeli miyim?