http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ödendiği Halde Kapanmayan İcra Dosyası

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,930
809
113

Ekli dosyalar

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,794
2,598
113
Icraa dairesini Arıcan dosta ücretini yatirip borcu yoktur yazısını alacaksin sonra heryerden kalkar icraan

Tekgol1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,345
634
113
Benimde bir sürü vardı hala kredi de çıkmıyor bunlar kapalı yazıyor ama yine de harç masrafı ödemeli miyim?
Kapanmış dosyanın neyini ödeyecen usta adam açık yazıyor diye şikayet etmiş senin ki kapalı zaten :)

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
23,956
10,596
113
borç Ödendiği Halde Kapanmayan İcra Dosyası arladaslar ben borcumu ödediğim halde kapan mayık
İcra dairesine gidip borcun ve harç bedeli toplamını isteyip verdikleri ibana yatırıp kapandı yazısını eline almadan güvenme kimseye. işini sağlama al. Benim icra başka şehirdeydi bindim otobüse gidip kapattım. kapandı yazısını aldım geldim.

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,976
5,413
113
Devlete bak borçludan bile vergi alıyo çok acımasız lan bızım devlet :D

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,017
2,302
113
Avukatı ara. İcra dairesitle alakalı bir durum değil. Avukat sistemden düşürecek. Avukat senin avukatın değil, borclandigin kişi ya da kurumun. Borcun hepsini odemissen şenlik bir durum yok. Avukat sistemde açık kalanı kendi kapattiracak.

Cikcik

🤘cCc Var Olsun Turan Eller cCc 🤘
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
640
1,112
93
borç Ödendiği Halde Kapanmayan İcra Dosyası arladaslar ben borcumu ödediğim halde kapan mayık
Kardeşim bende 2 gün oldu full hepsini kapatalı avukatı darla e devletten düşmemiş hala de 1 saatte isterse kaldırıyor hemen

Cikcik

🤘cCc Var Olsun Turan Eller cCc 🤘
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
640
1,112
93
Ayrıca ruhsatsız silahtan 12 ay cezam vardı burda herkes 1 hafta yatar çıkarsin dedi amk 36 gün kapalida 8 günde açıkta yattım 🤣