Arkadaşlar bir durum var ben askerim 2 ayim kaldı bugün bir hata yaptım 250 tl yatırıp oynadım kaybettim devamı geldi vardi 4 bin hepsini kaybettim sonra yetmedi 10 bin borç aldım oda yetmedi 10 bin daha borç aldım hemde askerden arkadaşımdan Allah kahretsin beni ben pazartesi ödeme yapacam dedim kimsedende parada alamam artık nasıl yapacam hiç bilmiyorum bir yardımcı olun akıl verin kafayı yicem çok kötüyüm
Ah yakınımda olsan seni tokat manyağı yapardım.
Aynı b.ku benim kardeşim de yaptı. Bir de rütbeli olarak uzun dönem askerlik yaparken. Çekmediği kredi kalmamış, almadığı borç. Coinlere yatırıp yatırıp kaldiracta kaybetmiş. Biz de bekliyoruz ki askerde birikim yapar geldiğinde az çalışıp araba vs alır.
Sen de aynı şeyi yapmışin durduk yere sinirlerim zıpladı. Bir b.k yiyorsaniz başkasını alet etmeyin şu illete. Kaldıramayacağıniz şeyin altına girersen böyle olur. Harbiden tam dayaklıksiniz. Yazık o çocuklara. Asker adamdan borç mu alınır? Kim bilir aileleri ne zorlukla para gönderiyor o ana kuzularina. Olm az vicdanlı olun lan. Gerçekten sinirlerim bozuldu okuyunca. Ailene söyle ben bi b.k yedim milleti dolandirdim gittim kumar oynadım diye. Bir kez olsun adam olup cezasını çek. Asker adama borç takılmaz. Bedduası ömür boyu yıkar adamı.