Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet O

chiko0606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
408
105
43
Arkadaşlar bir durum var ben askerim 2 ayim kaldı bugün bir hata yaptım 250 tl yatırıp oynadım kaybettim devamı geldi vardi 4 bin hepsini kaybettim sonra yetmedi 10 bin borç aldım oda yetmedi 10 bin daha borç aldım hemde askerden arkadaşımdan Allah kahretsin beni ben pazartesi ödeme yapacam dedim kimsedende parada alamam artık nasıl yapacam hiç bilmiyorum bir yardımcı olun akıl verin kafayı yicem çok kötüyüm
Borcun olan adamı vur

KoreanWhiteTiger

You Think You Know Me
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,188
455
83
Alay sancağını çal genelkurmaya götür 50 k jackpot patlıyor.

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,681
658
113
Bu nasıl askerlikmiş Norveç'te falan mı yapıyon askerliği 10 bin 10 bin borç veren mi ararsın telefonla girip slot oynayanmı ben askerlikte kablolu telefon göremedim adamlar slot oynuyo herkesin cebinde de 10 bin nakit helal olsun
Bizim eski dönemde tuşlu cep telefonu kullanmak, vatan hainliğinle eş değerdi 😆

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Haklısınız da çok kötü bir hataya düştüm nasıl oldu hiç anlamadım kasam biti kendime geldim gerçekten kumar çok kötü bir şey
Aga ayıp etmişsin sen kumar için borç alınır mı o kadar askerde sivilde olsan bulursun belki de

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,223
17,059
113
Ailem de de yok Allah kahretsin nasıl oldu girdim anlamadım ki ailem askere geldiğimden beri daha kuruş atmadi bana kredide çıkmıyor nasıl bir yol ilerlesem acaba çök kötü düştüm
Olm sen kesin yalan konusuyon ha duygu sömürüsü yapıp milletten para koparma peşindesin bı dediğin bı dediğini tutmuyor aq

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Arkadaşlar bir durum var ben askerim 2 ayim kaldı bugün bir hata yaptım 250 tl yatırıp oynadım kaybettim devamı geldi vardi 4 bin hepsini kaybettim sonra yetmedi 10 bin borç aldım oda yetmedi 10 bin daha borç aldım hemde askerden arkadaşımdan Allah kahretsin beni ben pazartesi ödeme yapacam dedim kimsedende parada alamam artık nasıl yapacam hiç bilmiyorum bir yardımcı olun akıl verin kafayı yicem çok kötüyüm
3 kuruş için kafaları yiyorsan yol yakınken bırak. Emekliler bölüğünde misin ayrıca yaş 43 görünüyor?

JanValjaN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,669
6,945
113
Bu gece için içini yer uyuyamazsın borç aldığın kişiye yalansız dolansiz hatanı anlat anlayış gösterirse bir nebze günlerin rahat geçer illa da öde derse telefonunu sat çarşı izninde

Wajjj

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,070
1,719
113
Fazla hız felaket getirir

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
Lan bırakın askerde kim kime bu zamanda 10 bin çıkartıp verır asker adamın cebinde olursa sigara parası olur arada çıkıyo bu modeller

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,925
1,314
113
Komutanların kulağına gitmeden hallet bende öyle bokları yedim tutanak tutuldu vs askeri mahkemeyi bekliyorum 4 senedir 6 gün de telefondan uzatma yemiştim 😂

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,766
1,302
113
Lan bırakın askerde kim kime bu zamanda 10 bin çıkartıp verır asker adamın cebinde olursa sigara parası olur arada çıkıyo bu modeller
Benim devrem sigara bile vermiyor du q bu kardeşe 10 bin vermişler baya askerlik ortamı değişmiş belliki doğruysa

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Yalnız kumarbaz adam nasıl manipülasyon yeteneğini kullanmış gördünüz mü? Normal vatandaş bunu yapamaz işte

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
2,587
113
Bişey olmaz o arkadaşınla aran açılır belki kavga edersin sonra o asker arkadaslarına durumu anlatır herkes seni sahtekar olarak bilir .askerlik bitince bı dahada hicbiriyle gorusmezsin.asker anılarını fotograflarını görmek bile istemezsin.yani yaptigin hatanın cezasını çekersin ilerde tertip diye konusacagin biri olmaz.

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,925
1,314
113
Komutanların kulağına gitmeden hallet bende öyle bokları yedim tutanak tutuldu vs askeri mahkemeyi bekliyorum 4 senedir 6 gün de telefondan uzatma yemiştim 😂
Ama benim ki borç alma değildi ortak oynuyorduk kaybedince komutanlara borç verdim ödemiyor dedi bende kumar oynayıp kaybettik bi kaç da devre tanık söyledim öyle tutanak tutuldu 5 seneye kadar askeri mahkeme olacak dedi komutanlar bekliyom

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,491
1,798
113
Ah yakınımda olsan seni tokat manyağı yapardım.
Aynı b.ku benim kardeşim de yaptı. Bir de rütbeli olarak uzun dönem askerlik yaparken. Çekmediği kredi kalmamış, almadığı borç. Coinlere yatırıp yatırıp kaldiracta kaybetmiş. Biz de bekliyoruz ki askerde birikim yapar geldiğinde az çalışıp araba vs alır.
Sen de aynı şeyi yapmışin durduk yere sinirlerim zıpladı. Bir b.k yiyorsaniz başkasını alet etmeyin şu illete. Kaldıramayacağıniz şeyin altına girersen böyle olur. Harbiden tam dayaklıksiniz. Yazık o çocuklara. Asker adamdan borç mu alınır? Kim bilir aileleri ne zorlukla para gönderiyor o ana kuzularina. Olm az vicdanlı olun lan. Gerçekten sinirlerim bozuldu okuyunca. Ailene söyle ben bi b.k yedim milleti dolandirdim gittim kumar oynadım diye. Bir kez olsun adam olup cezasını çek. Asker adama borç takılmaz. Bedduası ömür boyu yıkar adamı.