- 22,870
- 11,752
- 113
İnsanın kendini bilmesi güzel de bu kadarı başka bir şeye giriyor 🤣🤣🤣Adam iyi ki borçlu değil bazılarına evli barkli adam dünyanın bin bir türlü hali var bu arada biri demeden iyi yalakalık yaparim
İnsanın kendini bilmesi güzel de bu kadarı başka bir şeye giriyor 🤣🤣🤣Adam iyi ki borçlu değil bazılarına evli barkli adam dünyanın bin bir türlü hali var bu arada biri demeden iyi yalakalık yaparim
İnsanın kendini bilmesi güzel de bu kadarı başka bir şeye giriyor 🤣🤣🤣
Ulan hem şu yazdığına bak hem bana dediğine bak kayıp balık nemo 😂güldüğüne göre sen daha iyi biliyorsun
Bak lanli lunlu konusma işine gelmiyorsa yoksay muhatap olma kendi denklerin le iletişim kurUlan hem şu yazdığına bak hem bana dediğine bak kayıp balık nemo 😂
Yalakalık denkligim yok be dostum sana alanında başarılar diliyorum 🤣🤣🤣Bak lanli lunlu konusma işine gelmiyorsa yoksay muhatap olma kendi denklerin le iletişim kur
Başarı sana gerek kardeskm talebe olan sensin ben iyiyim böyle kal saglicaklaYalakalık denkligim yok be dostum sana alanında başarılar diliyorum 🤣🤣🤣
Sende ne güzel sinyal yapiyon la surda varya ne kadar şirinlik yapan adam var genelleme yapmiyorum ama bazıları o kadar belli ediyor ki işine bak
Güzel dilekler için sağol üstad 🤣Başarı sana gerek kardeskm talebe olan sensin ben iyiyim böyle kal saglicakla
İnan bazıları takilmiyor neyin sinyalini yapacam daha da uzatmayacam senin hiç nirmal zamanda hal.hatir sordugun adam.varmi burda yoksa genelde böyle rol de vs mi takılıyorsun ima etmiyorum sadece sordumAğa geçen m10Fb'nin konusunda yaptığını sen yapıyorsun. Biz Nurullah a takılıyoruz kimsenin bişey dediği yok. Her mesajında bizi anlamayip açıklama yapmaya çalışıyorsun ya da sirinlik mi her neyse. Bak bu da geçen m10Fb'nin konusuna attığın msj
Birsuru sohbet ettiğim dost arkadaş var merak etme her yerdeyizİnan bazıları takilmiyor neyin sinyalini yapacam daha da uzatmayacam senin hiç nirmal zamanda hal.hatir sordugun adam.varmi burda yoksa genelde böyle rol de vs mi takılıyorsun ima etmiyorum sadece sordum
Rollinge devam et dostHayırlı geceler beyler. Ulan yemek yerken babam gil misafirliğe geldi aklım burada kaldı. Yazamadım da gerçekten ayıp oldu kusura bakmayın. Online arkadaşlar var ise dağıtımı yapıyım burayı sonlandırayım çok uzadı bende rahatsız oldum
Rolling yaparsan takip ederiz dostumHayırlı geceler beyler. Ulan yemek yerken babam gil misafirliğe geldi aklım burada kaldı. Yazamadım da gerçekten ayıp oldu kusura bakmayın. Online arkadaşlar var ise dağıtımı yapıyım burayı sonlandırayım çok uzadı bende rahatsız oldum
Startı ver dost beklemedeyizBir iki rolling yapalım da kasayı 0 lamam kötü giderse. Dün takip eden arkadaşları da unutmam. Burdakilerle rolling yapalım
Buradayız dostum bekliyoruzBir iki rolling yapalım da kasayı 0 lamam kötü giderse. Dün takip eden arkadaşları da unutmam. Burdakilerle rolling yapalım
Kesene bereket dostum sıkıntı yok seni bilen biliyorHayırlı geceler beyler. Ulan yemek yerken babam gil misafirliğe geldi aklım burada kaldı. Yazamadım da gerçekten ayıp oldu kusura bakmayın. Online arkadaşlar var ise dağıtımı yapıyım burayı sonlandırayım çok uzadı bende rahatsız oldum
Hadi bakalımBir iki rolling yapalım da kasayı 0 lamam kötü giderse. Dün takip eden arkadaşları da unutmam. Burdakilerle rolling yapalım
Burdsyiz dünde vardikBir iki rolling yapalım da kasayı 0 lamam kötü giderse. Dün takip eden arkadaşları da unutmam. Burdakilerle rolling yapalım