http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Nurullah14 | Kasa 9k Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,461
5,058
113
Ağa geçen m10Fb'nin konusunda yaptığını sen yapıyorsun. Biz Nurullah a takılıyoruz kimsenin bişey dediği yok. Her mesajında bizi anlamayip açıklama yapmaya çalışıyorsun ya da sirinlik mi her neyse. Bak bu da geçen m10Fb'nin konusuna attığın msj

Sende ne güzel sinyal yapiyon la surda varya ne kadar şirinlik yapan adam var genelleme yapmiyorum ama bazıları o kadar belli ediyor ki işine bak

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
745
113
Ağa geçen m10Fb'nin konusunda yaptığını sen yapıyorsun. Biz Nurullah a takılıyoruz kimsenin bişey dediği yok. Her mesajında bizi anlamayip açıklama yapmaya çalışıyorsun ya da sirinlik mi her neyse. Bak bu da geçen m10Fb'nin konusuna attığın msj
İnan bazıları takilmiyor neyin sinyalini yapacam daha da uzatmayacam senin hiç nirmal zamanda hal.hatir sordugun adam.varmi burda yoksa genelde böyle rol de vs mi takılıyorsun ima etmiyorum sadece sordum

Nurullah14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,709
3,383
113
Hayırlı geceler beyler. Ulan yemek yerken babam gil misafirliğe geldi aklım burada kaldı. Yazamadım da gerçekten ayıp oldu kusura bakmayın. Online arkadaşlar var ise dağıtımı yapıyım burayı sonlandırayım çok uzadı bende rahatsız oldum

Farukozturkjk19033

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,085
3,129
113
Hayırlı geceler beyler. Ulan yemek yerken babam gil misafirliğe geldi aklım burada kaldı. Yazamadım da gerçekten ayıp oldu kusura bakmayın. Online arkadaşlar var ise dağıtımı yapıyım burayı sonlandırayım çok uzadı bende rahatsız oldum
Rollinge devam et dost

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Rolling yaparsan takip ederiz dostum

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Kesene bereket dostum sıkıntı yok seni bilen biliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...