- 31,263
- 28,843
- 113
Ihtiyar aklın fikrin şeyde31+4 mu))
İyisin iyi ,,daha saçların ve seyindeki tüyler siyahtır senin...
35 yaşındayım aklı başındayım diyorsun anladım ben onu ,!)))
Ihtiyar aklın fikrin şeyde31+4 mu))
İyisin iyi ,,daha saçların ve seyindeki tüyler siyahtır senin...
35 yaşındayım aklı başındayım diyorsun anladım ben onu ,!)))
tamamdır Foncu
tesekurler Dost cok aktıf olduklarımıza bı ugruyalım
Nice Mutlu, huzurlu ve Sağlıklı yaşlaramrb Dostlar 15 subat dogum gunumuz dogum gunu bonusu veren siteleri bildiklerinizi yazarsanız sevinirim Şimdiden dogum gunumu kutluyan arkadaslara tesekur ederım
Novasky bey iyi ki doğdun iyi varsın güzel yaşların yılların olsunmrb Dostlar 15 subat dogum gunumuz dogum gunu bonusu veren siteleri bildiklerinizi yazarsanız sevinirim Şimdiden dogum gunumu kutluyan arkadaslara tesekur ederım
tesekurler kardesım sagolasın sende iyiki varsınNovasky bey iyi ki doğdun iyi varsın güzel yaşların yılların olsun
Cay iciyorum gel birlikte icelimHayırlı omurlerin olsun canım gardaşim..
Kalan ömrün bereketli güzel geçmesi dileğiyle..
Laf aramızda kaç oldun,,?
70 varmı yeşil bursa
Nice yıllara dostummrb Dostlar 15 subat dogum gunumuz dogum gunu bonusu veren siteleri bildiklerinizi yazarsanız sevinirim Şimdiden dogum gunumu kutluyan arkadaslara tesekur ederım
Bacanak dogum gunun kutlu olsun kadim dost nice saglikli yaslaramrb Dostlar 15 subat dogum gunumuz dogum gunu bonusu veren siteleri bildiklerinizi yazarsanız sevinirim Şimdiden dogum gunumu kutluyan arkadaslara tesekur ederım
Teşekürler teyzeoglu seviliyorsunBacanak dogum gunun kutlu olsun kadim dost nice saglikli yaslara
Teşekürler dost iyiki varsınNice yıllara dostum
Sende dostum👍Teşekürler teyzeoglu seviliyorsun