- 48,743
- 53,285
- 113
sagolasın enıste basımız kalabalık Su dakkaAmazon’a veremez o arabayı kargo aracına yap sabricim o zaman beğenir
Bol şans enişte nice senelere
sagolasın enıste basımız kalabalık Su dakkaAmazon’a veremez o arabayı kargo aracına yap sabricim o zaman beğenir
Bol şans enişte nice senelere
@Novasky işte burdaaNice mutlu senelere dostum..İnşallah senin için bol kazançlı, az kayıplı, mutlu, stresten uzak bir yıl olur..
Ekli dosyayı görüntüle 724940
tesekurler dostAllah uzun bereketli hayırlı sağlıklı ömür versin abi
Doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara
@SabriBey abi banada bir görsel yaparmısın telefon ekranı yapıcam çok güzel yapıyorsun kıskandım ❤Nice mutlu senelere dostum..İnşallah senin için bol kazançlı, az kayıplı, mutlu, stresten uzak bir yıl olur..
ulan Harbiden Guzel olmus Sabricim Elıne Saglık Dost seviliyorsun @Shellac pastamızda S2000 HeNice mutlu senelere dostum..İnşallah senin için bol kazançlı, az kayıplı, mutlu, stresten uzak bir yıl olur..
tesekurler DostMutlu yıllar
Doğum günün kutlu olsun Umutmrb Dostlar 15 subat dogum gunumuz dogum gunu bonusu veren siteleri bildiklerinizi yazarsanız sevinirim Şimdiden dogum gunumu kutluyan arkadaslara tesekur ederım
Profilin altına Papara payfixi yaz enişte millet tek tek dm atıp uğraşmasınsagolasın enıste basımız kalabalık Su dakka![]()
Distinbet yaşının 50 katı nakit ekliyor ama görmediği için geçti dostMesaj yaziyoz görmuyor sorma puhaha
MantıklıProfilin altına Papara payfixi yaz enişte millet tek tek dm atıp uğraşmasın
Bol şanslar dost arada soluklan 7-24 dede ilerde kalp tansiyon hastası yaparMantıklı
@SabriBey abi banada bir görsel yaparmısın telefon ekranı yapıcam çok güzel yapıyorsun kıskandım ❤
tesekurler DostAllah uzun ömürler versin kral.Nice sağlıklı,mutlu huzurlu yılların olsun🙏
Çok teşekkür ederim
Biz bajkıyoz doğum günü bonuslarından bi 500 çeksinde 200 borç isteyelim diye foncuEski yaşını şutlarım
Yeni yaşını kutlarım dost. Enişte ateşle bakalım dostumuza bı 5k
tesekurler FoncuEski yaşını şutlarım
Yeni yaşını kutlarım dost. Enişte ateşle bakalım dostumuza bı 5k