- 22,450
- 23,112
- 113
Bunu sen mi diyonkaç o maçtan artık
Bunu sen mi diyonkaç o maçtan artık
ilk yarı 3.5 gitti ya zoruma gitti normalde 4.5 ilk yarı alırım gelmesi yüksek ihtimal ama kaçıcam seni dinleyipkaç o maçtan artık
O'nun diliyosan o maçtan ilk yarı 6 gol var kaç dediyse kaçmailk yarı 3.5 gitti ya zoruma gitti normalde 4.5 ilk yarı alırım gelmesi yüksek ihtimal ama kaçıcam seni dinleyip
oynarken gol olan maçtan bende kaçarım, he gider dk 20 0-0 olan maça iy 3.5 üst alırım o ayrı 🤣🤣Bunu sen mi diyon
Jssjjsjhssoynarken gol olan maçtan bende kaçarım, he gider dk 20 0-0 olan maça iy 3.5 üst alırım o ayrı 🤣🤣
Dk 25re 0-3 olan maça ben 3.5 aldım zaten sksksjsoynarken gol olan maçtan bende kaçarım, he gider dk 20 0-0 olan maça iy 3.5 üst alırım o ayrı 🤣🤣
bu maça ne dersin 5 korner olmus 1 gol daha cikar ilk yari@Proletarya şu adamstwon maçını bi kolla futbol para düşünce ilk iş ona bakıcam

Kaçtım bile fmdkO'nun diliyosan o maçtan ilk yarı 6 gol var kaç dediyse kaçma
Bol şans kanka
olum güzel oranı vardı 🤣 gelmemesi zorDk 25re 0-3 olan maça ben 3.5 aldım zaten sksksjs
Valla ben oynadım biile
Bol şans
Kanka bolşans sen basket oynama futbol git bu mucize harbiden la
Olum adam senden maç bekliyordu
hallederiz kanka mucize neden olm 70 sayı bekliyoz sankiKanka bolşans sen basket oynama futbol git bu mucize harbiden la
Jajsjsjsolum güzel oranı vardı 🤣 gelmemesi zor