- 8,472
- 10,689
- 113
basket asıl yazı turatenis de yazı tura gibi ya en iyisi bırakmak
basket asıl yazı turatenis de yazı tura gibi ya en iyisi bırakmak
aynen teniste hayatını kaybetmiş mahvetmiş bir dosta ulaşıp eğitim almak lazımOnu öğrenmekk lazım
Aynen siz oynamayın siteye kaptırana kadar bana atın maçları söyleyin ben oyanöış gibi yapayım nede olsa yatıyortenis de yazı tura gibi ya en iyisi bırakmak
Hahahahhahs en azından sen kazanırsınAynen siz oynamayın siteye kaptırana kadar bana atın maçları söyleyin ben oyanöış gibi yapayım nede olsa yatıyor
Kanka zaten şaka bi yana kumar böyle bişey değil ya tek maç güvenip 1.50 1.60 buluyo kuzenim 100-200k atıyo o gün çekiliyor biz 500 tl rollingle milyon yapalım istiyoruz fşdslfsdAynen siz oynamayın siteye kaptırana kadar bana atın maçları söyleyin ben oyanöış gibi yapayım nede olsa yatıyor
500 dende oluyoruzKanka zaten şaka bi yana kumar böyle bişey değil ya tek maç güvenip 1.50 1.60 buluyo kuzenim 100-200k atıyo o gün çekiliyor biz 500 tl rollingle milyon yapalım istiyoruz fşdslfsd
yani 1. adımda olmasan lan 5. adımda olmasan 6. adımda illa ki bi yerde patlıcan500 dende oluyoruz
En iyisi öyle zatenKanka zaten şaka bi yana kumar böyle bişey değil ya tek maç güvenip 1.50 1.60 buluyo kuzenim 100-200k atıyo o gün çekiliyor biz 500 tl rollingle milyon yapalım istiyoruz fşdslfsd
Sağlık olsun dost 🔒