- 80,249
- 53,086
- 113
Heee ondan 1.5 olmadiO gerçek Ajax değil yalnız
Heee ondan 1.5 olmadiO gerçek Ajax değil yalnız
Kardeşim sen benim ne zaman kolay kazandıgımı gördün 39 ve 43 te olcak goller c😁Ee gol yok
Kızın biri bana böyle demişti sjsjajajan o geldi aklıma shshsSor bakayım *mı da varmıymış sjjsjxjs
Şaka maka kazandigini görmedim puahhahbaKardeşim sen benim ne zaman kolay kazandıgımı gördün 39 ve 43 te olcak goller c😁
Sende demek tripkoliksin dkwkdkdKızın biri bana böyle demişti sjsjajajan o geldi aklıma shshs
Tamam dedik ne dedik amk 🤣 mantıklı geldi ve kabullendimKızın biri bana böyle demişti sjsjajajan o geldi aklıma shshs
Kazanamıyoruz sor bi nedeeenŞaka maka kazandigini görmedim puahhahba
Forum yüzunden mi puahhaKazanamıyoruz sor bi nedeeen
ÇolaksınsjsjshKazanamıyoruz sor bi nedeeen
Bana 1 kişi bi sponsor olmuyor ondan benim paramın bana hayrı yok sponsorluk lazım kardeşim 😁Forum yüzunden mi puahha
KdkjssjjjssjjsjssjsjsjsjjssBana 1 kişi bi sponsor olmuyor ondan benim paramın bana hayrı yok sponsorluk lazım kardeşim 😁
Ayda yılda bi ödül kazandık çekim gelmedi daha ne olacakBana 1 kişi bi sponsor olmuyor ondan benim paramın bana hayrı yok sponsorluk lazım kardeşim 😁
35k demiyon inşallah sbbsbsAyda yılda bi ödül kazandık çekim gelmedi daha ne olacak
Harbi benim olmam lazim ama bak lazy ne hale geldi ondan boşver bence puahhahBana 1 kişi bi sponsor olmuyor ondan benim paramın bana hayrı yok sponsorluk lazım kardeşim 😁
Yaz beni listeye teşko 😁Harbi benim olmam lazim ama bak lazy ne hale geldi ondan boşver bence puahhah
Biliyolar artık teşkoyuz kazanınca parayı birbirimize veriyoruz ifşalandık 😁Şaka maka rolldee kimse yok
He onu diyom35k demiyon inşallah sbbsbs
Niye acaba puhahaaŞaka maka rolldee kimse yok
Olum teşko kadar foruma yararlı kim varmış 🤣Biliyolar artık teşkoyuz kazanınca parayı birbirimize veriyoruz ifşalandık 😁