- 22,450
- 23,112
- 113
Sonuç belli wjsjsjsNiye acaba puhahaa
Sonuç belli wjsjsjsNiye acaba puhahaa
Salobalo victorosimhen sullyOlum teşko kadar foruma yararlı kim varmış 🤣
Salo deme ona puahhah ban yerSalobalo victorosimhen sully
Yarın gelir gene bas belasıSalo deme ona puahhah ban yer
İyi geceler kankkBen uyuyorum kıza uycam dedim burda takılıp yalancı olamam iş var haydi iyi geceler 😘
Ben 20:06 da kaybettimArtemisten 300 ü çektik yalan ettik siz de çekinde yalan edelim dmksjs
Kara delik gibisin kanka sende içine gelen herşey yok oluyor sjsjdBen 20:06 da kaybettim
Adam nerden bulsa roll aciyor helal puahha biz yiyeli cok oldu puahhaArtemisten 300 ü çektik yalan ettik siz de çekinde yalan edelim dmksjs
Bekle karşı komşu yaşlı teyze emekliyi çekmiş gasp edip geliyorumAdam nerden bulsa roll aciyor helal puahha biz yiyeli cok oldu puahha
Dost şiva dostumuzdan haber gelmedi çekim teyit araması gündüz yapacaklar demişti ses yok dostRoll mü
Suatım kendine bi borç bulup kendine bi roll falan bi sey aç bariAdam nerden bulsa roll aciyor helal puahha biz yiyeli cok oldu puahha
Aldık ki biz paraları sen yoksun diye hakkını sabribey e attı adam o da kahvaltılık almış @Victorosimhen helal et biz yedik paranıDost şiva dostumuzdan haber gelmedi çekim teyit araması gündüz yapacaklar demişti ses yok dost
Dost ben ne yapabilirimDost şiva dostumuzdan haber gelmedi çekim teyit araması gündüz yapacaklar demişti ses yok dost
Forumdaydim knk mesaj atmadı kimse banaAldık ki biz paraları sen yoksun diye hakkını sabribey e attı adam o da kahvaltılık almış
Boyle boyle 300k borc yapmistik zmaaninda bankalardanSuatım kendine bi borç bulup kendine bi roll falan bi sey aç bari
Benim ibana gece 4:30 gibi geldi 🤣Dost ben ne yapabilirimbanada gelen bjsey yok gelmezde
Bende bekliyorum salak gibi 🥺Dost ben ne yapabilirimbanada gelen bjsey yok gelmezde
@butragueno listeyi ayarlamıştı sen yoksun diye bana attırdı helal etForumdaydim knk mesaj atmadı kimse bana