Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Northe / Kasa 245 Hedef 2-3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hamzaxaslan

EL PATRON
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,487
8,270
113
Valla ben anlamadım yaa gün içerisinde akşama kadar tutturuyorum, forumda roll açınca saçma sapan biri geliyor salakca bir yorum yapıyor bütün dengem bozuluyor. Hayır, kimsenin tavuguna kış demedik, insanlara sadece faydamız olmuştur, kimseye bir zararımızda olmamıştır. Garip millet neyin garezinde ben anlamadım 🤣
olsun kanka never give up

• Sevdim
Tepkiler: ngu

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
1 dakikada 8 sayı çıktı sonra 4 dakikada 8 sayı çıktı :)

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
olsun kanka never give up
yaw kanka bugun konu açtım mk, rica ettim ilk kuponu paylaşırkende, sapla uççç öll yaşa yazmayın diye, elemanın biri geldi konu basından sonuna kadar sapla yazdı mk 😅 gittim yeni konu açtım doymadı geldi ordada aynısını yaptı mk canı sıkılan bizi dürtüyor ben anlamadım valla 🤣

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Ya allah kahretsin bunları beni mi beklediler amk 2 dakikada attıkları sayıyı 8 dakikada atamadılar

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
yok olmadı zaten son 2 dk azıttılar yinede yetişmedi, şansımıza tükürem 🤣 sıkma canını kardo uyanınca fresh kafa koştururuz yine birşeyler
Aynen ben yatıyorum uyanınca paslaşırız görüşürüz brolaar

• Beğen

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
@ngu @Hamzaxaslan son per çıkan sayıya bakın :) 1 pere oynadım onun dışındaki 3 pere bak aq

• Haha

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
@ngu @Hamzaxaslan son per çıkan sayıya bakın :) 1 pere oynadım onun dışındaki 3 pere bak aq
şansımıza tükürem diye boşuna demiyom kanka, biz oynadıkmı böyle oluyor mk 😅 la 2 saat önce bir mactan yattım, basket maçı yine kazanır dediğim takım 17 sayı farkla öndeydi HT olduğunda, MS kaybetti mk 🤣

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
şansımıza tükürem diye boşuna demiyom kanka, biz oynadıkmı böyle oluyor mk 😅 la 2 saat önce bir mactan yattım, basket maçı yine kazanır dediğim takım 17 sayı farkla öndeydi HT olduğunda, MS kaybetti mk 🤣
favoriydi birde yani :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...