- 4,077
- 1,769
- 113
14
olsun kanka never give upValla ben anlamadım yaa gün içerisinde akşama kadar tutturuyorum, forumda roll açınca saçma sapan biri geliyor salakca bir yorum yapıyor bütün dengem bozuluyor. Hayır, kimsenin tavuguna kış demedik, insanlara sadece faydamız olmuştur, kimseye bir zararımızda olmamıştır. Garip millet neyin garezinde ben anlamadım 🤣
yaw kanka bugun konu açtım mk, rica ettim ilk kuponu paylaşırkende, sapla uççç öll yaşa yazmayın diye, elemanın biri geldi konu basından sonuna kadar sapla yazdı mk 😅 gittim yeni konu açtım doymadı geldi ordada aynısını yaptı mk canı sıkılan bizi dürtüyor ben anlamadım valla 🤣olsun kanka never give up
belli olmaz kardom bir anda azıyor hep bu lig daha süre var bakalım1 dakikada 8 sayı çıktı sonra 4 dakikada 8 sayı çıktı![]()
İlk per 2 küsür kala 25 attılar1 dakikada 8 sayı çıktı sonra 4 dakikada 8 sayı çıktı![]()
belki faullerle falan olur kanka dur bakalımYa allah kahretsin bunları beni mi beklediler amk 2 dakikada attıkları sayıyı 8 dakikada atamadılar
Olmaz kanka ya 1 sayıyla yine pic ederler yapmazlarbelki faullerle falan olur kanka dur bakalım
sağlık olsunOlmaz kanka ya 1 sayıyla yine pic ederler yapmazlar
yok olmadı zaten son 2 dk azıttılar yinede yetişmedi, şansımıza tükürem 🤣 sıkma canını kardo uyanınca fresh kafa koştururuz yine birşeylerOlmaz kanka ya 1 sayıyla yine pic ederler yapmazlar
Aynen ben yatıyorum uyanınca paslaşırız görüşürüz brolaaryok olmadı zaten son 2 dk azıttılar yinede yetişmedi, şansımıza tükürem 🤣 sıkma canını kardo uyanınca fresh kafa koştururuz yine birşeyler
harbi çok değişik lig son per 60 çıkacak
şansımıza tükürem diye boşuna demiyom kanka, biz oynadıkmı böyle oluyor mk 😅 la 2 saat önce bir mactan yattım, basket maçı yine kazanır dediğim takım 17 sayı farkla öndeydi HT olduğunda, MS kaybetti mk 🤣
favoriydi birde yanişansımıza tükürem diye boşuna demiyom kanka, biz oynadıkmı böyle oluyor mk 😅 la 2 saat önce bir mactan yattım, basket maçı yine kazanır dediğim takım 17 sayı farkla öndeydi HT olduğunda, MS kaybetti mk 🤣