- 8,447
- 10,675
- 113
gol çıkmazsaa sully kazanırIkisi atamaz iddia boşa gider 1.1
gol çıkmazsaa sully kazanırIkisi atamaz iddia boşa gider 1.1
Dost hiç söylemiyorsun veresiye defteri oldunu bilsek bizde yazdirirdik bikac birşey malum ay sonutamam deftere yazarız gsdkgksgksd forum için tuttuğum bi defter var alacak listesine Sergen hocam 500 $ yazarız gfdkskgs
Ooo yarın yaklaşma bıze eşe dosta yaz yarında öğrendik ıyı oldu 😀kanka 500₺ attım 1500₺ oldu, 700₺ dağıttık kalanı bastık gene geldi gene dağıttık, kalanı bastık gelmedi kucağa oturduk.
Sende para vardı olm yoksa eşe dosta yazdım full 🤣
Victorosimhen olsun puhahagol çıkmazsaa sully kazanır
Geçen parayı vurdun gene yazı stilin değişti metinim 🤣Ooo yarın yaklaşma bıze eşe dosta yaz yarında öğrendik ıyı oldu 😀
Elbet bir gün kardeşim, burası iyi yine iki lak lak yapıp kafa dagitiyoruzgelir o kupon inşallah, kafayı takma dost düzelir her şey
hiç sorma ayarım ona zatenVictorosimhen olsun puhaha
Bızde para hep vardı dost yoktuGeçen parayı vurdun gene yazı stilin değişti metinim 🤣
kdkdkdkkdksksksksksklslslslsllslsBızde para hep vardı dost yoktu
biri miyim, maçı açacam ona göre@egehandro Şili'de ki teyzoğlumu aradım bu maçta ..ksen 1.5 üst olmaz diyor
Bak buda trıplı hıc cvb vermiyor daha gelmeyız rolüne koca burun zlatan@egehandro Şili'de ki teyzoğlumu aradım bu maçta ..ksen 1.5 üst olmaz diyor
olum seni önceden tanımasam bu kesin sully derdim kardeş olsanız bu kadar benzemez tavırlarınız lanBak buda trıplı hıc cvb vermiyor daha gelmeyız rolüne koca burun zlatan
Lan o benım dusmanım sana dm lerımızı atım puahahaolum seni önceden tanımasam bu kesin sully derdim kardeş olsanız bu kadar benzemez tavırlarınız lan
kanka tripliyim ben sana sen o gün o pokeri kazanmayacaktınBak buda trıplı hıc cvb vermiyor daha gelmeyız rolüne koca burun zlatan