- 80,240
- 53,074
- 113
Tigres ilk yari 0.5 üst tarla bas
Yetemiyorum abı herkese bir kaç kısıyle kavgalı olmam lazım dost çok olunca bakıye yetısmıyor amk 😀😀kanka tripliyim ben sana sen o gün o pokeri kazanmayacaktın![]()
En guzelii missssBızde para hep vardı dost yoktu
dkkskdkdkkskskskksksksks birebir aynı bak yemin ediyorum, metin mahallenin erkek görmemiş dul 70 yaşında teyzesi gibi bi tribi var amk 🤣olum seni önceden tanımasam bu kesin sully derdim kardeş olsanız bu kadar benzemez tavırlarınız lan
ben bilmem 3 kere sinyal çaktım sana lan beğenip bıraktın çakkal muamelesi yaptın bana cevap vermeyi bırak beğenip bırakmak nedir ordan sana kuruldumYetemiyorum abı herkese bir kaç kısıyle kavgalı olmam lazım dost çok olunca bakıye yetısmıyor amk 😀😀
Bol şansTamamlarsak 2 dosta roll bakiyesiEkli dosyayı görüntüle 737575
Bak işte bana böle acık gelceksın hatamız varsa solıceksn haklısn kardesım bunu yaptıyssm kasten degıldır aramızda cozerızben bilmem 3 kere sinyal çaktım sana lan beğenip bıraktın çakkal muamelesi yaptın bana cevap vermeyi bırak beğenip bırakmak nedir ordan sana kuruldumkıvırmıyom bak yüzüne söylüyorum
Sully biraz daha üst perdeden dost muhabbetim olduğu için egehandro biraz daha muhabbete yakınolum seni önceden tanımasam bu kesin sully derdim kardeş olsanız bu kadar benzemez tavırlarınız lan
kanka konu metin ben değilim 🤣 takibi yanlış yapıyorsun bakSully biraz daha üst perdeden dost muhabbetim olduğu için egehandro biraz daha muhabbete yakın
ohaaaaaaaaaaa ayıptırrrr beee yakışmamış meting reis 🤣 valla bana sinyal çaksan borç bulup yine çözerdim kankiben bilmem 3 kere sinyal çaktım sana lan beğenip bıraktın çakkal muamelesi yaptın bana cevap vermeyi bırak beğenip bırakmak nedir ordan sana kuruldumkıvırmıyom bak yüzüne söylüyorum
Ama seni alintilamisti ben karıştırdım o zamankanka konu metin ben değilim 🤣 takibi yanlış yapıyorsun bak
Ula sen bır kazan 30 40 k bakalım dm ne hale gelıyor kımseye yetısemıyoruzohaaaaaaaaaaa ayıptırrrr beee yakışmamış meting reis 🤣 valla bana sinyal çaksan borç bulup yine çözerdim kanki
Ortaya demistik 5. Dk wonTigres ilk yari 0.5 üst tarla bas
Bu sular tehlikeli yigitim aman diyim bak 😂ohaaaaaaaaaaa ayıptırrrr beee yakışmamış meting reis 🤣 valla bana sinyal çaksan borç bulup yine çözerdim kanki
Şu siliye bir canlı bağlantı yap sen en iyisi dostOrtaya demistik 5. Dk won
La yanlis maca attirdinOrtaya demistik 5. Dk won
Bız ne dıyoruz sen ne dıyorsun basketcınısn ilk yarı 0.5 üstcumu bellı degıl 😀Ortaya demistik 5. Dk won
tahmin edebiliyorum kanka, geçen bir rol açtıydım mk daha kupon sonuçlanmadan 10 dm vardı 🤣 zaten sonuclandıramadık onuda öyle oldumu soguyor cidden insanUla sen bır kazan 30 40 k bakalım dm ne hale gelıyor kımseye yetısemıyoruz