Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Northe / Kasa 1170 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Yetemiyorum abı herkese bir kaç kısıyle kavgalı olmam lazım dost çok olunca bakıye yetısmıyor amk 😀😀
ben bilmem 3 kere sinyal çaktım sana lan beğenip bıraktın çakkal muamelesi yaptın bana cevap vermeyi bırak beğenip bırakmak nedir ordan sana kuruldum :D kıvırmıyom bak yüzüne söylüyorum

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,222
22,192
113
ben bilmem 3 kere sinyal çaktım sana lan beğenip bıraktın çakkal muamelesi yaptın bana cevap vermeyi bırak beğenip bırakmak nedir ordan sana kuruldum :D kıvırmıyom bak yüzüne söylüyorum
Bak işte bana böle acık gelceksın hatamız varsa solıceksn haklısn kardesım bunu yaptıyssm kasten degıldır aramızda cozerız

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
ohaaaaaaaaaaa ayıptırrrr beee yakışmamış meting reis 🤣 valla bana sinyal çaksan borç bulup yine çözerdim kanki

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Ula sen bır kazan 30 40 k bakalım dm ne hale gelıyor kımseye yetısemıyoruz
tahmin edebiliyorum kanka, geçen bir rol açtıydım mk daha kupon sonuçlanmadan 10 dm vardı 🤣 zaten sonuclandıramadık onuda öyle oldumu soguyor cidden insan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...