- 3,623
- 3,334
- 113
bi 5 10 dk içinde o da gelir üzmez bence kardokaldığımız maçta deplasman bal yapamayan arı gibi sürekli tehlikeli atak isabetsiz şut ilk isabetli gol yapaar
bi 5 10 dk içinde o da gelir üzmez bence kardokaldığımız maçta deplasman bal yapamayan arı gibi sürekli tehlikeli atak isabetsiz şut ilk isabetli gol yapaar
kardeşim biz geldik hayırdır gelmeyecek kupon mu varmıskaldığımız maçta deplasman bal yapamayan arı gibi sürekli tehlikeli atak isabetsiz şut ilk isabetli gol yapaar
Tam üstlük bir Max aslında dep riskte alır artık şu dkn sonrakaldığımız maçta deplasman bal yapamayan arı gibi sürekli tehlikeli atak isabetsiz şut ilk isabetli gol yapaar
Hoşgeldin canokardeşim biz geldik hayırdır gelmeyecek kupon mu varmıs
benimle benim kazanacağım bi iddia yapar mısınız ben kaybettim çünkü bugün 🤣tamam gel iddaaya girelim ben kazanırsam bana 500 sen kazanırsan bana 500 var mısın![]()
500 um yok suan ama girerim puhahatamam gel iddaaya girelim ben kazanırsam bana 500 sen kazanırsan bana 500 var mısın![]()
nabersin vurucuHoşgeldin cano
Haiiin kostok kayıpsın çekilişleri açıp açıp gidiyon kralkardeşim biz geldik hayırdır gelmeyecek kupon mu varmıs
lan sende mi kaybettin500 um yok suan ama girerim puhaha
tamam deftere yazarız gsdkgksgksd forum için tuttuğum bi defter var alacak listesine Sergen hocam 500 $ yazarız gfdkskgs500 um yok suan ama girerim puhaha
Northenin kuponu takip ediyoruz kankam. Harici keyifler kötü bakalımnabersin vurucu
Sayilir puhahalan sende mi kaybettin
kanka 500₺ attım 1500₺ oldu, 700₺ dağıttık kalanı bastık gene geldi gene dağıttık, kalanı bastık gelmedi kucağa oturduk.Haiiin kostok kayıpsın çekilişleri açıp açıp gidiyon kral
Ikisi atamaz iddia boşa gider 1.10tamam deftere yazarız gsdkgksgksd forum için tuttuğum bi defter var alacak listesine Sergen hocam 500 $ yazarız gfdkskgs
Oğuzhan koç'un bi şarkısı var bilir misin? Ağlamadım diye sormadılar beni, iyi sanıyorlar iyi sanıyorrlaaarkanka 500₺ attım 1500₺ oldu, 700₺ dağıttık kalanı bastık gene geldi gene dağıttık, kalanı bastık gelmedi kucağa oturduk.
Sende para vardı olm yoksa eşe dosta yazdım full 🤣
gelir o kupon inşallah, kafayı takma dost düzelir her şeyNorthenin kuponu takip ediyoruz kankam. Harici keyifler kötü bakalım