Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı NonStopp / Günün Kuponu

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Biz geçen konuşup kararlaştırdık baba bedduası almışım hatta bugün yine etti sağolsun
Allah kimi insanı evlat vermeyerek sınıyo kimisine evlat veriyo ama içine evlat sevgisi vermiyo Allah'tan gelen bi sınav olduğunu düşünüyorum yoksa bir baba neden oğlunun ölmesini istesin ki aw

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,870
20,369
113
Bugün Çarşamba imiş la 😂
4 mesaj üst üste Çarşamba demiş . Senaryoyu söylüyorum. Öğleden sonra akşam atacağım paranı . Akşam olunca gece işten cikiyorum atacağım. En kısa zamanda atacağım. Sonra 3 gün geçecek yine Çarşamba komple atacağım bu sefer namus sözü diyecek 🤣

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,069
9,667
113
Allah kimi insanı evlat vermeyerek sınıyo kimisine evlat veriyo ama içine evlat sevgisi vermiyo Allah'tan gelen bi sınav olduğunu düşünüyorum yoksa bir baba neden oğlunun ölmesini istesin ki aw
İçimi dağlama aw

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,069
9,667
113
4 mesaj üst üste Çarşamba demiş . Senaryoyu söylüyorum. Öğleden sonra akşam atacağım paranı . Akşam olunca gece işten cikiyorum atacağım. En kısa zamanda atacağım. Sonra 3 gün geçecek yine Çarşamba komple atacağım bu sefer namus sözü diyecek 🤣
Puahahah bu güzeldi 😂

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
82,919
29,446
113
Bıde bana artıstlenıyo :)