- 9,069
- 9,667
- 113
Susma sustukça sıra sana gelecek 😂😂Susuyorum tamam dost 😀
Susma sustukça sıra sana gelecek 😂😂Susuyorum tamam dost 😀
Bugün Çarşamba imiş la 😂Çok şükür onları yaşamadım da bize kim beddua etti acaba . Kimsenin canını da yakmadik . Erdalbakkal sen mi ettin 🤣
Sıra bize gelmez dost. Bir de sen vur şu fakireSusma sustukça sıra sana gelecek 😂😂
Allah kimi insanı evlat vermeyerek sınıyo kimisine evlat veriyo ama içine evlat sevgisi vermiyo Allah'tan gelen bi sınav olduğunu düşünüyorum yoksa bir baba neden oğlunun ölmesini istesin ki awBiz geçen konuşup kararlaştırdık baba bedduası almışım hatta bugün yine etti sağolsun
4 mesaj üst üste Çarşamba demiş . Senaryoyu söylüyorum. Öğleden sonra akşam atacağım paranı . Akşam olunca gece işten cikiyorum atacağım. En kısa zamanda atacağım. Sonra 3 gün geçecek yine Çarşamba komple atacağım bu sefer namus sözü diyecek 🤣Bugün Çarşamba imiş la 😂
İçimi dağlama awAllah kimi insanı evlat vermeyerek sınıyo kimisine evlat veriyo ama içine evlat sevgisi vermiyo Allah'tan gelen bi sınav olduğunu düşünüyorum yoksa bir baba neden oğlunun ölmesini istesin ki aw
Puahahah bu güzeldi 😂4 mesaj üst üste Çarşamba demiş . Senaryoyu söylüyorum. Öğleden sonra akşam atacağım paranı . Akşam olunca gece işten cikiyorum atacağım. En kısa zamanda atacağım. Sonra 3 gün geçecek yine Çarşamba komple atacağım bu sefer namus sözü diyecek 🤣
Valla modum kötü ya yada hastane Bastı beni değişik kokuyo. Zaten tuhaf oldum awİçimi dağlama aw
Kanka güzel değil 4-5 kez yaşanmış hikayeden uyarlanmış 😀Puahahah bu güzeldi 😂
Sözde bugün seninle ortak kupon etkinliği yapacaktık yalan ettilerPuahahah bu güzeldi 😂
Ben hiç sevmem hastane kokusunuValla modum kötü ya yada hastane Bastı beni değişik kokuyo. Zaten tuhaf oldum aw
Kim etti la 😂Sözde bugün seninle ortak kupon etkinliği yapacaktık yalan ettiler
İsim vermeyeyim. Bazı takımlar gece evire çevire 🤣Kim etti la 😂
Duygularım çok baskın şuan bide refakatçi kalcam az kafa dağıtayımBen hiç sevmem hastane kokusunu
Benide evire çevire ettiler 😂İsim vermeyeyim. Bazı takımlar gece evire çevire 🤣
Hayırdır kardo napiyon hastanede geçmiş olsunDuygularım çok baskın şuan bide refakatçi kalcam az kafa dağıtayım
Bıde bana artıstlenıyo4 mesaj üst üste Çarşamba demiş . Senaryoyu söylüyorum. Öğleden sonra akşam atacağım paranı . Akşam olunca gece işten cikiyorum atacağım. En kısa zamanda atacağım. Sonra 3 gün geçecek yine Çarşamba komple atacağım bu sefer namus sözü diyecek 🤣
Yalanını öpsünler kardo . Dün de çok zor durumdayım diyodun ilk vakit 🤣Benide evire çevire ettiler 😂
Ona zaten imkansız demişsin aw o konuyu dün kapatmistik 😂Yalanını öpsünler kardo . Dün de çok zor durumdayım diyodun ilk vakit 🤣
Elleme de paramızı alalım dost . Ban yiyecekse tartışmadan değil dolandırıcılıktan yesinBıde bana artıstlenıyo![]()