- 34,826
- 20,221
- 113
La daha dur o noktaya daha gelmedik 😀 He siz bir önceki partidensinizKesene bereket dost
La daha dur o noktaya daha gelmedik 😀 He siz bir önceki partidensinizKesene bereket dost
Heyecan yaptı yeşili görünce heraldeLa daha dur o noktaya daha gelmedik 😀 He siz bir önceki partidensiniz
Evet marleyLa daha dur o noktaya daha gelmedik 😀 He siz bir önceki partidensiniz
Savaş anlamış bak 😂Bir şey anlamadım yazdığından kardo 😀
Rica dostumKesene bereket dost
Teşekkürler keskinEvet marley
Yok bı yerde yanlış bişey gördüm de müdahale etmek istedim kardoLa daha dur o noktaya daha gelmedik 😀 He siz bir önceki partidensiniz
Kazanacak kuponumuzu at hangi takım bahsi onu söyle uyku çöktüYok bı yerde yanlış bişey gördüm de müdahale etmek istedim kardo
Tek atacam kardo sen yat gelirse yarın çalarım kapını 😂Kazanacak kuponumuzu at hangi takım bahsi onu söyle uyku çöktü
Wonlamadan yatmam . Yarın 3 e kadar uyumam lazım . 6.00 imiz var bugünTek atacam kardo sen yat gelirse yarın çalarım kapını 😂
Tek atacam kardo 😂 iyi seçmem lazım bakıyorum şuanWonlamadan yatmam . Yarın 3 e kadar uyumam lazım . 6.00 imiz var bugün
Wonlamadan yatmam . Yarın 3 e kadar uyumam lazım . 6.00 imiz var bugün
Ortada öyle bir Türkçe varki sadece ikisi birbirini anlıyo aw telepatiyle anlaşıyolaeTek atacam kardo sen yat gelirse yarın çalarım kapını 😂
Çok iyi seç . Benim konuya taşıyalım . Uğurlu orasıTek atacam kardo 😂 iyi seçmem lazım bakıyorum şuan
Ki bağlaç yalnız dost ayrı yazılır 🤣Ortada öyle bir Türkçe varki sadece ikisi birbirini anlıyo aw telepatiyle anlaşıyolae
Nerde bizim yunus emrelerBenımı cagırdınız
Açık liseyi 7 senede bitirdim idare etKi bağlaç yalnız dost ayrı yazılır 🤣
Bizim üniversite okuduk da noldu dost . Baksana derdimizi anlatamıyoruz😀Açık liseyi 7 senede bitirdim idare et
Kzansın 2 yunus emreNerde bizim yunus emreler
Burada yeşil War ama dikkat et kardo 😂Çok iyi seç . Benim konuya taşıyalım . Uğurlu orası