En son kumarcilar çıkacak sokaga bütün herst duzelecek bizim kaybedecek birseyimizde kalmadı gibi birseyjojobet 10 freespin kod atıyor 5 fakka da 10000 kişi kodu alıyor bu ülke bitti resmen bitirdiler gençliği mk
En son kumarcilar çıkacak sokaga bütün herst duzelecek bizim kaybedecek birseyimizde kalmadı gibi birseyjojobet 10 freespin kod atıyor 5 fakka da 10000 kişi kodu alıyor bu ülke bitti resmen bitirdiler gençliği mk
Valla yalan yok bende bu rolle hem üzüldüm hem sevindim reis millet para görcek 10 kişiden 1-2si 10 k üstü kazansa bu ayı rahat geçircek en azından ama bu kumardır 8i rahat anında kaybetcek yineKahka attim
sorun yok usta liste sende kural sende nasıl istersen öyle rastgele.Sen söyle kardeşim nasıl olsun
Dm bekleyin adam parayı atsın açacağım hakkı olanlar
Listeyı paylaşıcak mısın agaSen söyle kardeşim nasıl olsun
İlk 10 bol şans dileyen 🤣Sen söyle kardeşim nasıl olsun
Bekliyoruz eniste o memeyi birakmadik halaSen söyle kardeşim nasıl olsun
gençliğin bitmesinden ziyade kodu alamamanın siniri seninki boşver 10 fs için sosyolojik tespitlerijojobet 10 freespin kod atıyor 5 fakka da 10000 kişi kodu alıyor bu ülke bitti resmen bitirdiler gençliği mk
Vallah reis ben sigara ile yemek yicem kumar 300 tl ile oynanmaz ben büyük para olunca oynuyorum küçük para sarmıyorValla yalan yok bende bu rolle hem üzüldüm hem sevindim reis millet para görcek 10 kişiden 1-2si 10 k üstü kazansa bu ayı rahat geçircek en azından ama bu kumardır 8i rahat anında kaybetcek yine
PC deyim ben saniyesinde alıyorum, sadece TG gruplarından 3-5 dakika sonra kodun bittiğini yazanları gördüğüm için yazdım.gençliğin bitmesinden ziyade kodu alamamanın siniri seninki boşver 10 fs için sosyolojik tespitleri
Mantıklı karagalak bunu beğendiVallah reis ben sigara ile yemek yicem kumar 300 tl ile oynanmaz ben büyük para olunca oynuyorum küçük para sarmıyor
En azindan 1 günü daha kurtarmış olcaz pazar gününü düşünürüzMantıklı karagalak bunu beğendi
Liste paylaşmak yasak birazdan dm açacağım @Shellac kilitler misin dostListeyı paylaşıcak mısın aga
HucummmmmmListe paylaşmak yasak birazdan dm açacağım @Shellac kilitler misin dost
Eline sağlık kralListe paylaşmak yasak birazdan dm açacağım @Shellac kilitler misin dost
Kazananlara sen yazacan heraldeListe paylaşmak yasak birazdan dm açacağım @Shellac kilitler misin dost
Grup açacak dm de ordan çekilir yapacak sanırımKazananlara sen yazacan heralde
Ben kuponcu değilim ama 3lü kombinede 300 TL'ye fena para vermiyor yani arada yapıyorum 2,5 alt oynayıp duruyorum 5 kupon yapsam 3ü geliyor en azından hatta bugünde efes kertti beni çok attı atmasa bedavadan 2200 kağıt cepteydi sonra bi daha yapardım 🤣En azindan 1 günü daha kurtarmış olcaz pazar gününü düşünürüz
Dm gelmese kazanamadık demek yaniListe paylaşmak yasak birazdan dm açacağım @Shellac kilitler misin dost