Ayarlarız Ferdi kupon gelsindeTeşekkürler dostum listeci daha çok yoruluyor en fazla o almali diyor herkes
Ayarlarız Ferdi kupon gelsindeTeşekkürler dostum listeci daha çok yoruluyor en fazla o almali diyor herkes
Bunun inşallah basarılı olursa, enişte kasa 10K hedef 100K diye bi roll gelecek diye yorumladım@Enişte ve @ferdikadıoğlu 2niz takip etmenize gerek yok
Lazo senin yerin ayrı dostum biliyorsun senKRALLLLLL ben burdayımmmmmm ses ver alooooooooooooooo @NoEscapE
Maç başlıyor tekrardan bol şans dostAyarlarız Ferdi kupon gelsinde
Bende lazım uy ahaa riv riv riv rivLazo senin yerin ayrı dostum biliyorsun sen
Geldi dağıttık tatargeldimi
Sen listeye giremiyon dost malesefDost 20 dk ya buralar alev alır listeyi yapsan mı .d
Güzel say kardesim arkandayımSağlığına duacıyız ⛷⛷
dm atıyorum cevap vermiyon kralLazo senin yerin ayrı dostum biliyorsun sen
Dengesiz takım arada atacağı tutuyor ama panaya sökmezBu handikap neden bu kadar düşük maccabi açık ara en kötü takımlardan bu sene
Dost Maccabi de biraz ters takım belli olmuyor ama bugün nun güveniyorum bugün onun günü ilk çeyrek en az fark 7 de biter ilk yarı da 9 sayı farkla alır diye düşünüyorumBu handikap neden bu kadar düşük maccabi açık ara en kötü takımlardan bu sene
yakalandikGeldi dağıttık tatar
Küçümsenecek bi takım değilde ondanBu handikap neden bu kadar düşük maccabi açık ara en kötü takımlardan bu sene
Niye la 😂😂Sen listeye giremiyon dost malesef