- 18,515
- 16,838
- 113
Ferdi kazananları tombala mı çekecek yoksa kalem kağıt not mu alacak @ferdikadıoğlu
Hallederiz merak etme dost bol sansDagitim ferdiye kaldiysa buranin vay haline 😀😀
Bol şans kralGelirse 10-15 kişiye ulaşırız @ferdikadıoğlu burdaysan olurda gelirse liste takibini sen yap
Panatbinakos da oynayan dost iyi oyuncuNun kim dost
Bilgilendirme için teşekkürler dostPanatbinakos da oynayan dost iyi oyuncu
Avrupa’nın en iyisiPanatbinakos da oynayan dost iyi oyuncu
Listeyi konu sahibine ileteceğim eğer liste fazla ise o seçerFerdi kazananları tombala mı çekecek yoksa kalem kağıt not mu alacak @ferdikadıoğlu
Evde peçete kalmadıMaho hem övdüm hem sövdüm bak görüyon mu böyle dostluklar kaldı mi bu zamanda
Allahtan 28’inden sonra denk gelmedi bu fırsat sana, unutma saat 13:00 Karabağlar Belediyesinin önüListeyi konu sahibine ileteceğim eğer liste fazla ise o seçer
Liste belli değil mi hala kardesimListeyi konu sahibine ileteceğim eğer liste fazla ise o seçer
Ferdi getirelim dostum şu maçıEvde peçete kalmadı
Seni belediyeden gıda yardımcı alacak duruma getirene kadar seveceğimAllahtan 28’inden sonra denk gelmedi bu fırsat sana, unutma saat 13:00 Karabağlar Belediyesinin önü
Bol şanslarGelirse 10-15 kişiye ulaşırız @ferdikadıoğlu burdaysan olurda gelirse liste takibini sen yap
Nasıl takipleyecen herkesi en az 20 kişi olurListeyi konu sahibine ileteceğim eğer liste fazla ise o seçer
O şimdi asker canı neler isterListe belli değil mi hala kardesim
Dost morinho seni affetmiş idmanlara başlamışsın tebrik ederimListe belli değil mi hala kardesim
Dağıtım yapılana kadar dostuz, sonra kafanı musluğa sokucam güzel kardeşim 😅Seni belediyeden gıda yardımcı alacak duruma getirene kadar seveceğim