- 1,080
- 175
- 63
Hadi pana bizim. Bugün günümüz olsun
AğlıyorumYok isterse almasın hiç sıkıntı yok her ne kadar sahtekar olsada böyle konularda ayrımcılık yapmaz biliriz
Bol şansGelirse 10-15 kişiye ulaşırız @ferdikadıoğlu burdaysan olurda gelirse liste takibini sen yap
Üzdün yapmaz öyle şeylerYok isterse almasın hiç sıkıntı yok her ne kadar sahtekar olsada böyle konularda ayrımcılık yapmaz biliriz
Bol şans reisGelirse 10-15 kişiye ulaşırız @ferdikadıoğlu burdaysan olurda gelirse liste takibini sen yap
Bol bol şansGelirse 10-15 kişiye ulaşırız @ferdikadıoğlu burdaysan olurda gelirse liste takibini sen yap
Eskilerin adamı@ferdikadıoğlu aga ne çok sevenin vermiş bi şey yazdım herkes seni savundu 😂😂
Maho hem övdüm hem sövdüm bak görüyon mu böyle dostluklar kaldı mi bu zamandaAğlıyorum
Bol şans dostGelirse 10-15 kişiye ulaşırız @ferdikadıoğlu burdaysan olurda gelirse liste takibini sen yap
Abuzer oldu bitti sövüyorsun az söv bugün 😂Maho hem övdüm hem sövdüm bak görüyon mu böyle dostluklar kaldı mi bu zamanda
Kardeşim nasılsın iyisin insallahMaho hem övdüm hem sövdüm bak görüyon mu böyle dostluklar kaldı mi bu zamanda
Nun kim dostNun bugün çoşması lazım