- 14,998
- 2,409
- 113
18
Bol sanslarÖncelikle güzel insan @Mamoste kesesine bereket şansımız bol olsun güzel insanlara ulaşırız
Hayir bundan sonra tüm oduller sana verilecek dost puahha 370 mesajın var bu forumun isleyisinden haberin varmi da gelip adamin konusunu pic ediyonİçerde won tebrikler zuper kendi aranızda dönün bakalım dönün
7 kişi teşkilat kurulmuş aralarında paslaşıyorlar bizde mal gibi etkinlik var diye katılıp uğraşıyoruzİçerde won tebrikler zuper kendi aranızda dönün bakalım dönün @sametcan80
Sen bugün konuya gelip piç ettğini unuttun herhalde dost?Hayir bundan sonra tüm oduller sana verilecek dost puahha 370 mesajın var bu forumun isleyisinden haberin varmi da gelip adamin konusunu pic ediyon
Ben az önce açıklamamı yaptım öyle bir beklentim mi var sence benim bütün Ödüller bana gelsin az insan olun önce okuyunHayir bundan sonra tüm oduller sana verilecek dost puahha 370 mesajın var bu forumun isleyisinden haberin varmi da gelip adamin konusunu pic ediyon
Samet 4 5 gündür forumda yoktum ne oldu da sen bu kadar aksi aksi konuşuyon7 kişi teşkilat kurulmuş aralarında paslaşıyorlar bizde mal gibi etkinlik var diye katılıp uğraşıyoruz
Çocuk haklı kanka adamı bozuyorsun ne gerek var erhanSamet 4 5 gündür forumda yoktum ne oldu da sen bu kadar aksi aksi konuşuyon
Çok ayıp ediliyor hoş olmayan şeyler oluyor benim umrumda da değil zaten artık da bazı adamlara haksızlık ediyorlar paslaşıyorlarSamet 4 5 gündür forumda yoktum ne oldu da sen bu kadar aksi aksi konuşuyon
Bol sansÖncelikle güzel insan @Mamoste kesesine bereket şansımız bol olsun güzel insanlara ulaşırız
Sen açmadin mi dost rolÇocuk haklı kanka adamı bozuyorsun ne gerek var erhan
🤣🤣🤣 7 kişilik Ekipe dahil değilim dost ondandırSen açmadin mi dost rol![]()
Sen de mi açmadınSen açmadin mi dost rol![]()
Yok bana ulaşmadı dostSen de mi açmadın
Zaten toplam yedi kişiydik🤣🤣🤣 7 kişilik Ekipe dahil değilim dost ondandır
Evet belli kisiler hep odul aliyor bu forumda o yuzden rol takip edipte zaman harcamak bile artık gereksiz hale geldi ben zaten saglam kisiler olmadimi kimsenin artık rollerine katılmıyorum sende ole yap dostÇok ayıp ediliyor hoş olmayan şeyler oluyor benim umrumda da değil zaten artık da bazı adamlara haksızlık ediyorlar paslaşıyorlar