Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling NoEscapE / Kasa 500 Hedef 3-4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Evet belli kisiler hep odul aliyor bu forumda o yuzden rol takip edipte zaman harcamak bile artık gereksiz hale geldi ben zaten saglam kisiler olmadimi kimsenin artık rollerine katılmıyorum sende ole yap dost
Kral ben sadece bu hafta katıldım. Daha önce kendim açıyordum zaten. Şu zihniyeti gördüm ya daha da bitti benden ne açar dağıtırım nede kovalarım rol

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,430
7,597
113
Sorun ne beyler @Mamoste daha önce roll actırmıstım iadeyi ziyaret yaptı yani arkadaş ben mevzuyu anlamadım burda roll açıyoruz edilen muhabbette bak

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,932
22,351
113
Kral ben sadece bu hafta katıldım. Daha önce kendim açıyordum zaten. Şu zihniyeti gördüm ya daha da bitti benden ne açar dağıtırım nede kovalarım rol
Dost takip etme bosver o zaman sen ama kim suan odul aldıysa hepsi zamaninda bu forumda çok katkı etmiş adamlardır gunu birlik dusunmeyelim bence bazı adamlae cidden odul felan hakketmiyor bu forumda mamosta daha gecen hafta sponsor ariyordu bulamıyordu odul attığı kisiler hiç adama destek çıkmadı ki bugüne kadar ee oda kendisine katkıda bulunmuş adamlara atmis ödülleri bu kadar basit

Mamoste

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,612
20,669
113
Dost takip etme bosver o zaman sen ama kim suan odul aldıysa hepsi zamaninda bu forumda çok katkı etmiş adamlardır gunu birlik dusunmeyelim bence bazı adamlae cidden odul felan hakketmiyor bu forumda mamosta daha gecen hafta sponsor ariyordu bulamıyordu odul attığı kisiler hiç adama destek çıkmadı ki bugüne kadar ee oda kendisine katkıda bulunmuş adamlara atmis ödülleri bu kadar basit
Kesinlikle haklısın eyvallah dostum

mossione

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,365
1,812
113
Ne boş yaptınız ya insanlar kime açtırırsa açtırır kime vermek isterse verir

mossione

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,365
1,812
113
Her takip edene vermek zorundalar mı adam konuda olmayana bile verir

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,833
6,576
113
Evet belli kisiler hep odul aliyor bu forumda o yuzden rol takip edipte zaman harcamak bile artık gereksiz hale geldi ben zaten saglam kisiler olmadimi kimsenin artık rollerine katılmıyorum sende ole yap dost
Yav Erhan bunu sen deme bari başkası dese tamam dicem bak seni de severim de ben dobra insanımdır hep belli kişiler ödül alıyor diyorsun bütün gün forumda birileri sponsorluğunda rol açıyorsun yapma gözünü sevdiğim etme kurban olduğum canımsın öptüm say.

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,348
2,397
113
Yetersiz cevap. Kazanırsak şu kişilere ödül deyip onları etiketlersin millet boşuna takip edip beklentiye girmez. Beklentiye giren ben değilim bu ara orda ödül çıkar belki diye 1 buçuk saat takip yapan adam vardı başından sonuna takip eden

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,932
22,351
113
Yav Erhan bunu sen deme bari başkası dese tamam dicem bak seni de severim de ben dobra insanımdır hep belli kişiler ödül alıyor diyorsun bütün gün forumda birileri sponsorluğunda rol açıyorsun yapma gözünü sevdiğim etme kurban olduğum canımsın öptüm say.
İkinci yazdığıma neden bakmıyorsun ilkini espri olsun diye yazdım puahha

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,932
22,351
113
Adam istediğine verir burdaki konu eğer verecekleri belliyse başkalarını boş yere beklentiye sokup 1 buçuk saat takip ettirmesi
Mesele ne biliyormusun bu forumda rol acan kisiler artik bellidir açmayan adamlar da bellidir o yuzden kimse bu forumu meslek haline getirmiş adamlara odul atmak istemiyor ee haliyle ben konu açarsam hiç bir ölücü benden odul alamaz arkadaslarda benim gibi en bastan tavrını belli etsin bundan sonra tartışma konusu bile olmaz dostum

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,833
6,576
113
Espri olduğunu senin zihninin içine girip öğrenmem lazımdı dostum çünkü gayet ciddi olarak yazdığını gördüm ki bence espri de değildi söylediğin bir cevap vermişsin ona istinaden cevap vermek istedim. İkincide demek istediğini demiş olabilirsin elbet ama bu roller için bu kadar birbirinizi kırmaya gerek yok bence. Salın boşver. Bakın benim de şu an param yok sabah vardı ama role katılma gereği duymuyorum. Gereksiz yükselmeler oluyor. Sevdiğim insanlar olursa destek vermek için katılırım o kadar. Siz de öyle yapın. Nerde çokluk orda pokluk.

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,348
2,397
113
Mesele ne biliyormusun bu forumda rol acan kisiler artik bellidir açmayan adamlar da bellidir o yuzden kimse bu forumu meslek haline getirmiş adamlara odul atmak istemiyor ee haliyle ben konu açarsam hiç bir ölücü benden odul alamaz arkadaslarda benim gibi en bastan tavrını belli etsin bundan sonra tartışma konusu bile olmaz dostum
Katılıyorum da ödül alması gereken iki kişi daha vardı benim gördüğüm kadarıyla onlar senin tabirinle ölücü değil bildiğim kadarıyla dağıtımlarına şahit olduğum kişiler. Dostum dediğim gibi adamın kendi parası istediğine verir parayı burdaki sorun vereceği kişiler belliyse etiketlesin o adamları. Hala takip etmek isteyen varsa ödül almayacağını bile bile takip eder. Yoksa adam boş yere takip etmez.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,932
22,351
113
Espri olduğunu senin zihninin içine girip öğrenmem lazımdı dostum çünkü gayet ciddi olarak yazdığını gördüm ki bence espri de değildi söylediğin bir cevap vermişsin ona istinaden cevap vermek istedim. İkincide demek istediğini demiş olabilirsin elbet ama bu roller için bu kadar birbirinizi kırmaya gerek yok bence. Salın boşver. Bakın benim de şu an param yok sabah vardı ama role katılma gereği duymuyorum. Gereksiz yükselmeler oluyor. Sevdiğim insanlar olursa destek vermek için katılırım o kadar. Siz de öyle yapın. Nerde çokluk orda pokluk.
Ben ilkini ona ciddi olarak söyledim eger bole tepki veriyorsa kendi tanıdığı kişilerin rollerine katilsin hiç değilse hayal kırıklığı yaşamaz artik burda hepimiz birbirimizi çok iyi tanıyoruz yeni gelenler bizim kadar eski olmadığı için bazen hak dava ediyorlar yanlış ama rolun davası olmaz bir kere

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,833
6,576
113
Ben ilkini ona ciddi olarak söyledim eger bole tepki veriyorsa kendi tanıdığı kişilerin rollerine katilsin hiç değilse hayal kırıklığı yaşamaz artik burda hepimiz birbirimizi çok iyi tanıyoruz yeni gelenler bizim kadar eski olmadığı için bazen hak dava ediyorlar yanlış ama rolun davası olmaz bir kere
Ulan Erhan ne adamsın dava adamı oldun rol muhabbetine, salla kanka boşver aman sen de rol açınca ona göre tavır alırsın. Sıkma canını. 🙋‍♂️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...