Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı NGU - Kombine

Kupon Miktarı
663
Kupon Oranı
2.30

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
200-300 den göklere challenge mi yine :D helal lan ben senin gibi hiç böyle en dipten en yukarı yapamıyorum hergün yapıyon :D
Kardo sans yaa, bunun yok iradeymis yok yetenekmis bilgiymis hicbirseyle alakası yok, tamamen sans yani😅 kalbimiz temiz allahta yüzümüze güldü heralde :d

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Basket maçları var şu an ondan sordum 😂
PC de birkac isim var knk, suan oraya girersem onlar aksicak, islerimi hallettikten sonra sakin kafa bakicam bakalım, sansimiz yine guzel olursa, aksam bir cok arkadasa roll actiririz ins 🙏

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Kardo sans yaa, bunun yok iradeymis yok yetenekmis bilgiymis hicbirseyle alakası yok, tamamen sans yani😅 kalbimiz temiz allahta yüzümüze güldü heralde :d
Ne demek yani kankanın kalbi kirli mi ondan mı kazanamıyooo :D :D

• Haha
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Ne demek yani kankanın kalbi kirli mi ondan mı kazanamıyooo :D :D
Yawww yokkk bee kardom oyle dermiyim hiç ayipsin , sen iste senin için kredi cekerim la bu forumda bunu yapacagim insan sayisi 2 veya 3 tur onlardan birisin. Kalbin temiz olsada bazen olmadimi olmuyor, şansa bala talihimiz döndü iste😅 yoksa bende kıvranıyordum kac gundur biliyon:D

sinannn56677

Parêzer
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,149
1,958
113
PC de birkac isim var knk, suan oraya girersem onlar aksicak, islerimi hallettikten sonra sakin kafa bakicam bakalım, sansimiz yine guzel olursa, aksam bir cok arkadasa roll actiririz ins 🙏
İniallah hocam gönlünce olsun

• Sevdim

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Yawww yokkk bee kardom oyle dermiyim hiç ayipsin , sen iste senin için kredi cekerim la bu forumda bunu yapacagim insan sayisi 2 veya 3 tur onlardan birisin. Kalbin temiz olsada bazen olmadimi olmuyor, şansa bala talihimiz döndü iste😅 yoksa bende kıvranıyordum kac gundur biliyon:D
Ahaha varolasın kanka sen kazan gerisi muhim değil :D sadece bi dost tavsiyesi burası kara delik gibi para dağıtmanın bi sonu ucu bucağı yok kasa kontrolünü ve kendi kişisel ekonomik durumunun kontrolünü elden bırakma gerisi muhim değil zaten bool şansın olsun

• Sevdim

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Ahaha varolasın kanka sen kazan gerisi muhim değil :D sadece bi dost tavsiyesi burası kara delik gibi para dağıtmanın bi sonu ucu bucağı yok kasa kontrolünü ve kendi kişisel ekonomik durumunun kontrolünü elden bırakma gerisi muhim değil zaten bool şansın olsun
Aynen cok doğru söylüyorsun kardom, yok zaten ilk kendi odemelerimi falan halletmem lazim, dun gücümüz yettiğince herkese jestimizi yapmaya calistik, bundan sonrasi bana zarar verir artik 😅 Bakalım aksam yine guzel durumda olursak, jest yapariz birkac arkadasa ama ilk akşamı görmek lazim, belki aksam sifirlanicaz, bu isler hic belli olmaz.

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Aynen cok doğru söylüyorsun kardom, yok zaten ilk kendi odemelerimi falan halletmem lazim, dun gücümüz yettiğince herkese jestimizi yapmaya calistik, bundan sonrasi bana zarar verir artik 😅 Bakalım aksam yine guzel durumda olursak, jest yapariz birkac arkadasa ama ilk akşamı görmek lazim, belki aksam sifirlanicaz, bu isler hic belli olmaz.
Kumar bu gelip gider keyifler iyi olsun :D

• Sevdim