- 8,447
- 10,675
- 113
Bol şans kanka
Bol şans kanka
Eyw kankam sağolasınBol şans kanka
Aynen suan maclarin hepsi cok riskli ya ondan iadeli girdim, 4 ten sonra oynamak daha mantıklıİade de güzel @ngu en azından kayıp değil 😂
200-300 den göklere challenge mi yineEyw kankam sağolasın
Kardo sans yaa, bunun yok iradeymis yok yetenekmis bilgiymis hicbirseyle alakası yok, tamamen sans yani😅 kalbimiz temiz allahta yüzümüze güldü heralde :d200-300 den göklere challenge mi yinehelal lan ben senin gibi hiç böyle en dipten en yukarı yapamıyorum hergün yapıyon
![]()
Basket oynamıyorsun sanırımAynen suan maclarin hepsi cok riskli ya ondan iadeli girdim, 4 ten sonra oynamak daha mantıklı
Yok aslinda dun full basket ilerledim knk, karışık yapistiriyom iste 🤣Basket oynamıyorsun sanırım
Basket maçları var şu an ondan sordum 😂Yok aslinda dun full basket ilerledim knk, karışık yapistiriyom iste 🤣
PC de birkac isim var knk, suan oraya girersem onlar aksicak, islerimi hallettikten sonra sakin kafa bakicam bakalım, sansimiz yine guzel olursa, aksam bir cok arkadasa roll actiririz ins 🙏Basket maçları var şu an ondan sordum 😂
Ne demek yani kankanın kalbi kirli mi ondan mı kazanamıyoooKardo sans yaa, bunun yok iradeymis yok yetenekmis bilgiymis hicbirseyle alakası yok, tamamen sans yani😅 kalbimiz temiz allahta yüzümüze güldü heralde :d
Yawww yokkk bee kardom oyle dermiyim hiç ayipsin , sen iste senin için kredi cekerim la bu forumda bunu yapacagim insan sayisi 2 veya 3 tur onlardan birisin. Kalbin temiz olsada bazen olmadimi olmuyor, şansa bala talihimiz döndü iste😅 yoksa bende kıvranıyordum kac gundur biliyonNe demek yani kankanın kalbi kirli mi ondan mı kazanamıyooo![]()
![]()
İniallah hocam gönlünce olsunPC de birkac isim var knk, suan oraya girersem onlar aksicak, islerimi hallettikten sonra sakin kafa bakicam bakalım, sansimiz yine guzel olursa, aksam bir cok arkadasa roll actiririz ins 🙏
Ahaha varolasın kanka sen kazan gerisi muhim değilYawww yokkk bee kardom oyle dermiyim hiç ayipsin , sen iste senin için kredi cekerim la bu forumda bunu yapacagim insan sayisi 2 veya 3 tur onlardan birisin. Kalbin temiz olsada bazen olmadimi olmuyor, şansa bala talihimiz döndü iste😅 yoksa bende kıvranıyordum kac gundur biliyon![]()
Aynen cok doğru söylüyorsun kardom, yok zaten ilk kendi odemelerimi falan halletmem lazim, dun gücümüz yettiğince herkese jestimizi yapmaya calistik, bundan sonrasi bana zarar verir artik 😅 Bakalım aksam yine guzel durumda olursak, jest yapariz birkac arkadasa ama ilk akşamı görmek lazim, belki aksam sifirlanicaz, bu isler hic belli olmaz.Ahaha varolasın kanka sen kazan gerisi muhim değilsadece bi dost tavsiyesi burası kara delik gibi para dağıtmanın bi sonu ucu bucağı yok kasa kontrolünü ve kendi kişisel ekonomik durumunun kontrolünü elden bırakma gerisi muhim değil zaten bool şansın olsun
Kumar bu gelip gider keyifler iyi olsunAynen cok doğru söylüyorsun kardom, yok zaten ilk kendi odemelerimi falan halletmem lazim, dun gücümüz yettiğince herkese jestimizi yapmaya calistik, bundan sonrasi bana zarar verir artik 😅 Bakalım aksam yine guzel durumda olursak, jest yapariz birkac arkadasa ama ilk akşamı görmek lazim, belki aksam sifirlanicaz, bu isler hic belli olmaz.
Doğru söylüyorsun kardomKumar bu gelip gider keyifler iyi olsun![]()
✅ 👏 👏