Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling NGU | Kasa: 300 , Hedef: 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
coupon_62199270123_1457468.png

Jest mest yok kardeşim, jest bekleyen takip etmesin lutfen. Çok jest bekleyen gelsin bana roll açtırsın, benim yaptığım 10 kupondan 8 i geliyor zaten :)

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Bol şans kanka darlanmışsın belli
valla isteyen totosu kalktı desin, isteyen parayı buldu değişti muhabbeti yapsın umrumda değil knk, mk ayda yılda bi para bulduk 6k cektiysek 4k sını dağıtmışızdır. 50 tane adam yazmıştır, kimse kırılmasın diye geri cevirmiyorsun 49. adamı geri cevirmek zorunda kalıyorsun. Geri çevirdiğin adam ertesi gün konuya salak salak yorumlar yapıyor, yok paran var oyuyosun tabi cart curt bilmem ne, bilmiyor ki mk 3 gün önce 15 TL yi katlamaya çalışıyorduk

sanalfelsefe

Sadece Galatasaray 💛❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,822
1,053
113
valla isteyen totosu kalktı desin, isteyen parayı buldu değişti muhabbeti yapsın umrumda değil knk, mk ayda yılda bi para bulduk 6k cektiysek 4k sını dağıtmışızdır. 50 tane adam yazmıştır, kimse kırılmasın diye geri cevirmiyorsun 49. adamı geri cevirmek zorunda kalıyorsun. Geri çevirdiğin adam ertesi gün konuya salak salak yorumlar yapıyor, yok paran var oyuyosun tabi cart curt bilmem ne, bilmiyor ki mk 3 gün önce 15 TL yi katlamaya çalışıyorduk
👏

• Beğen
Tepkiler: ngu

DubaiÇikolatası

Ĥɛłªl·l
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,049
7,511
113
Valla yok diyince anlamayan adama siktiri cek babasinin parasini istiyo sanki

• Beğen

Damb

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,104
447
83
Apes 1 sayı geride

• Beğen

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,361
12,307
113
Valla yalnıs anlama dostum ama samimi olduğun karşılık gördügun adamlar hariç bu forumda kimseye zırnık vermeyeceksin. Ben bunu anladım ama geç anladım.

• Beğen

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Büyük ihtimal yatar bu da zaten, oynadığım mac uzatmaya gittimi %99 yatiryor neyse saglik olsun, samimi olarak takip eden ve tavsiyede bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler 🙏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...