- 3,623
- 3,334
- 113
Bol şans kanka darlanmışsın belliEkli dosyayı görüntüle 743503
Jest mest yok kardeşim, jest bekleyen takip etmesin lutfen. Çok jest bekleyen gelsin bana roll açtırsın, benim yaptığım 10 kupondan 8 i geliyor zaten![]()
Bol şanslar 🙂🙂Ekli dosyayı görüntüle 743503
Jest mest yok kardeşim, jest bekleyen takip etmesin lutfen. Çok jest bekleyen gelsin bana roll açtırsın, benim yaptığım 10 kupondan 8 i geliyor zaten![]()
valla isteyen totosu kalktı desin, isteyen parayı buldu değişti muhabbeti yapsın umrumda değil knk, mk ayda yılda bi para bulduk 6k cektiysek 4k sını dağıtmışızdır. 50 tane adam yazmıştır, kimse kırılmasın diye geri cevirmiyorsun 49. adamı geri cevirmek zorunda kalıyorsun. Geri çevirdiğin adam ertesi gün konuya salak salak yorumlar yapıyor, yok paran var oyuyosun tabi cart curt bilmem ne, bilmiyor ki mk 3 gün önce 15 TL yi katlamaya çalışıyordukBol şans kanka darlanmışsın belli
👏valla isteyen totosu kalktı desin, isteyen parayı buldu değişti muhabbeti yapsın umrumda değil knk, mk ayda yılda bi para bulduk 6k cektiysek 4k sını dağıtmışızdır. 50 tane adam yazmıştır, kimse kırılmasın diye geri cevirmiyorsun 49. adamı geri cevirmek zorunda kalıyorsun. Geri çevirdiğin adam ertesi gün konuya salak salak yorumlar yapıyor, yok paran var oyuyosun tabi cart curt bilmem ne, bilmiyor ki mk 3 gün önce 15 TL yi katlamaya çalışıyorduk
Valla yok diyince anlamayan adama siktiri cek babasinin parasini istiyo sankivalla isteyen totosu kalktı desin, isteyen parayı buldu değişti muhabbeti yapsın umrumda değil knk, mk ayda yılda bi para bulduk 6k cektiysek 4k sını dağıtmışızdır. 50 tane adam yazmıştır, kimse kırılmasın diye geri cevirmiyorsun 49. adamı geri cevirmek zorunda kalıyorsun. Geri çevirdiğin adam ertesi gün konuya salak salak yorumlar yapıyor, yok paran var oyuyosun tabi cart curt bilmem ne, bilmiyor ki mk 3 gün önce 15 TL yi katlamaya çalışıyorduk
Valla yalnıs anlama dostum ama samimi olduğun karşılık gördügun adamlar hariç bu forumda kimseye zırnık vermeyeceksin. Ben bunu anladım ama geç anladım.valla isteyen totosu kalktı desin, isteyen parayı buldu değişti muhabbeti yapsın umrumda değil knk, mk ayda yılda bi para bulduk 6k cektiysek 4k sını dağıtmışızdır. 50 tane adam yazmıştır, kimse kırılmasın diye geri cevirmiyorsun 49. adamı geri cevirmek zorunda kalıyorsun. Geri çevirdiğin adam ertesi gün konuya salak salak yorumlar yapıyor, yok paran var oyuyosun tabi cart curt bilmem ne, bilmiyor ki mk 3 gün önce 15 TL yi katlamaya çalışıyorduk
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 743503
Daha belli değil dur heleBüyük ihtimal yatar bu da zaten, oynadığım mac uzatmaya gittimi %99 yatiryor neyse saglik olsun, samimi olarak takip eden ve tavsiyede bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler 🙏
Geçmiş olsun reis 🔐@Daimon denedik olmadı reis sağlık olsun![]()