http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling NGU - CinderellaMan #EP:3 | Kasa: 50 , Hedef: Bets10 30 Oran Bonus Çevrimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DubaiÇikolatası

Ĥɛłªl·l
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,094
7,527
113
2.1 bitcek gibi ins ordan da uzatmalara akar real bi gol atsa açılır oyunda

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
dk 60 a kadar gol şart yoksa nanay

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
cok net penaltı, helal hocam bunların atacagı yoktu zaten iyi yaptın 🤣

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
vay mk onuda atamadı kamiller 🤣

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
bunu golün olduğu dakika 1 de yazdım kanka @ngu ben bu kahpelerin ruhunu biliyorum
Aynen korktugumuz basimiza geldi kardom yapcak birsey yok, zaten 50 tl atmistik yaw, gelirse bi seruvene gireriz demistikte gelmedi ama maci izledim bu real tur atlarsa o koyar bak. Baba bukadar lakayit bi oyun sekli olmaz mk real hic oynamak istemiyor, hani bunlar su manteliteyle oynadiysa hep realin buraya kadar gelebilmis olmasi bile mucize 🤣

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,472
10,689
113
Aynen korktugumuz basimiza geldi kardom yapcak birsey yok, zaten 50 tl atmistik yaw, gelirse bi seruvene gireriz demistikte gelmedi ama maci izledim bu real tur atlarsa o koyar bak. Baba bukadar lakayit bi oyun sekli olmaz mk real hic oynamak istemiyor, hani bunlar su manteliteyle oynadiysa hep realin buraya kadar gelebilmis olmasi bile mucize 🤣
Benim kuponunda içine sıçtıScreenshot_2025-03-12-20-45-40-239_com.android.chrome.jpg

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
pen6 atamayınca anlamıştım
Birde götü yere yakın olan adamlar zeki olur derler yalan mk😂😅 kamil vinisius oyle penaltimi kullanilir, kendine gol atmaz oynami heralde mk 🤣

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,472
10,689
113
o maymun viniscus sırf kendisine taraftar baskı yapıyor diye gitti penaltıyı atmaya götünde patladı allahın belası herif atsa üst rahat gelirdi maymun herif

• Haha
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
Bu bets10 da az degil hangi maca 30 oran acacagini biliyor 😂 ama kabahat bende yaw arsenal ilk 25dk gol olur gircem, dedim neyse olum bosver simdi giderler tam dk 26 27 atarlar sinir olursun🤣

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
o maymun viniscus sırf kendisine taraftar baskı yapıyor diye gitti penaltıyı atmaya götünde patladı allahın belası herif atsa üst rahat gelirdi maymun herif
Vallahaa sabaha kadar sovsen hakediyoe kanka, sanki koca realde baska oenalti kullancak adam yok mk, sal iste baskasi kullansin pezevenk topun dibine giriyor birde akli sira 90 a atip sov yapacak kamli🤣

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,472
10,689
113
Vallahaa sabaha kadar sovsen hakediyoe kanka, sanki koca realde baska oenalti kullancak adam yok mk, sal iste baskasi kullansin pezevenk topun dibine giriyor birde akli sira 90 a atip sov yapacak kamli🤣
maymun işte sırf maymun oldugu için ballon d'or vermediler

• Haha

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
maymun işte sırf maymun oldugu için ballon d'or vermediler
Reale cok sinir oldum ama yaw, uzatmalarida izlicem, bu kadar lakayit oynanmaz hic haketmiyorlar tur atlamayi, atleticoyuda sevmiyorumda, en azindan adamlar daha istekli oynadi ins onlar cikar

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,472
10,689
113
Reale cok sinir oldum ama yaw, uzatmalarida izlicem, bu kadar lakayit oynanmaz hic haketmiyorlar tur atlamayi, atleticoyuda sevmiyorumda, en azindan adamlar daha istekli oynadi ins onlar cikar
Aynen penaltı kaçıran takım tur atlamasın hak etmiyor

• Haha

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
Aynen penaltı kaçıran takım tur atlamasın hak etmiyor
%100 katılıyorum kankam, ben olsam o vinisiusun bonservisini iptal ederdim bu mactan sonra mk, allahtan kulup baskani falan değiliz 🤣🤣 bunlara boyle yapican hakediyor itler 😅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...