Umudumuz mbappe, soyle dk 47 de falan bi penaltıyada hayir demeyiz 🤣real madrid atmadıgı sürece bu maç böyle gider
Umudumuz mbappe, soyle dk 47 de falan bi penaltıyada hayir demeyiz 🤣real madrid atmadıgı sürece bu maç böyle gider
knk yanlış konudasın galiba 🤣@Ketçap10 dm at dm en kapali nasil atacaz ödulunu 😐
Yok kendi konum kapandi burda onu cagirmak zorunda kaldim hggknk yanlış konudasın galiba 🤣
bunu golün olduğu dakika 1 de yazdım kanka @ngu ben bu kahpelerin ruhunu biliyorumkeşke real atsaydı bu şerefsiz atletico bu maçı böyle bitirirse şaşırmam nefret ediyorum atleticodan
Aynen korktugumuz basimiza geldi kardom yapcak birsey yok, zaten 50 tl atmistik yaw, gelirse bi seruvene gireriz demistikte gelmedi ama maci izledim bu real tur atlarsa o koyar bak. Baba bukadar lakayit bi oyun sekli olmaz mk real hic oynamak istemiyor, hani bunlar su manteliteyle oynadiysa hep realin buraya kadar gelebilmis olmasi bile mucize 🤣bunu golün olduğu dakika 1 de yazdım kanka @ngu ben bu kahpelerin ruhunu biliyorum
Benim kuponunda içine sıçtıAynen korktugumuz basimiza geldi kardom yapcak birsey yok, zaten 50 tl atmistik yaw, gelirse bi seruvene gireriz demistikte gelmedi ama maci izledim bu real tur atlarsa o koyar bak. Baba bukadar lakayit bi oyun sekli olmaz mk real hic oynamak istemiyor, hani bunlar su manteliteyle oynadiysa hep realin buraya kadar gelebilmis olmasi bile mucize 🤣

Birde götü yere yakın olan adamlar zeki olur derler yalan mk😂😅 kamil vinisius oyle penaltimi kullanilir, kendine gol atmaz oynami heralde mk 🤣pen6 atamayınca anlamıştım
o maymun viniscus sırf kendisine taraftar baskı yapıyor diye gitti penaltıyı atmaya götünde patladı allahın belası herif atsa üst rahat gelirdi maymun herifAynen korktugumuz basimiza geldi kardom yapcak birsey yok, zaten 50 tl atmistik yaw, gelirse bi seruvene gireriz demistikte gelmedi ama maci izledim bu real tur atlarsa o koyar bak. Baba bukadar lakayit bi oyun sekli olmaz mk real hic oynamak istemiyor, hani bunlar su manteliteyle oynadiysa hep realin buraya kadar gelebilmis olmasi bile mucize 🤣
Vallahaa sabaha kadar sovsen hakediyoe kanka, sanki koca realde baska oenalti kullancak adam yok mk, sal iste baskasi kullansin pezevenk topun dibine giriyor birde akli sira 90 a atip sov yapacak kamli🤣o maymun viniscus sırf kendisine taraftar baskı yapıyor diye gitti penaltıyı atmaya götünde patladı allahın belası herif atsa üst rahat gelirdi maymun herif
maymun işte sırf maymun oldugu için ballon d'or vermedilerVallahaa sabaha kadar sovsen hakediyoe kanka, sanki koca realde baska oenalti kullancak adam yok mk, sal iste baskasi kullansin pezevenk topun dibine giriyor birde akli sira 90 a atip sov yapacak kamli🤣
Reale cok sinir oldum ama yaw, uzatmalarida izlicem, bu kadar lakayit oynanmaz hic haketmiyorlar tur atlamayi, atleticoyuda sevmiyorumda, en azindan adamlar daha istekli oynadi ins onlar cikarmaymun işte sırf maymun oldugu için ballon d'or vermediler
Aynen penaltı kaçıran takım tur atlamasın hak etmiyorReale cok sinir oldum ama yaw, uzatmalarida izlicem, bu kadar lakayit oynanmaz hic haketmiyorlar tur atlamayi, atleticoyuda sevmiyorumda, en azindan adamlar daha istekli oynadi ins onlar cikar
%100 katılıyorum kankam, ben olsam o vinisiusun bonservisini iptal ederdim bu mactan sonra mk, allahtan kulup baskani falan değiliz 🤣🤣 bunlara boyle yapican hakediyor itler 😅Aynen penaltı kaçıran takım tur atlamasın hak etmiyor