- 50,209
- 23,572
- 113
@Kemal34 @qguzh4nn0 iBAN atın dm'de bir kişi daha var kullanıcı adını yazamadım Dur onu da yazacağım
Bir de seni bana at Tamamdır 3 kişiSorun yok reis gönlün kimi isterse seç bunun darilmasi olmaz bizde heyecan yasadik seninle
Bol şans dostTarafbet %150 spor bonus aldım gelirse 15k çekeriz bakalım hadi cruz azul kazan şu maçı Ekli dosyayı görüntüle 832287
Attim kral teşekkürler dagitim yapan arkadasinda kesesine bereketBir de seni bana at Tamamdır 3 kişi
Yararımız dokunduysa sevindim dost iyi forumlar ☺3 kişiyi ödül gönderildi kesene bereket
@Nevalcura
İşin gücün rast gitsin KralYararımız dokunduysa sevindim dost iyi forumlar ☺
İnşallah kral hepimizin umarımİşin gücün rast gitsin Kral
Adaletsızlık sezıyorum yenı geldım odul verılmedıİnşallah kral hepimizin umarım
Benim anlamadığım 15 k çekimli bonusta neden bakiyeyi bu kadar yükselttun zateh 3 tane 1.80 yazınca 2500 e 15 e yakın verir.15k çekim verdim şimdi parolapara ile bakalım kaç dakkaya ödencek bakiyede 14k bakiye kaldı ben ona bakıyorum o bana bakıyor birazdan 14knın silinmesini görücem![]()
Evet son maçı eklemese de bakiye yeterliymiş durduk yere heyecan yaşadık 😂Benim anlamadığım 15 k çekimli bonusta neden bakiyeyi bu kadar yükselttun zateh 3 tane 1.80 yazınca 2500 e 15 e yakın verir.
Arkqdas cömertlik yapmış sitede biraz kazansın istemiş kardoEvet son maçı eklemese de bakiye yeterliymiş durduk yere heyecan yaşadık 😂
Tabi ne bastığını bilmiyoruz parça parça oynayıp az bastiysa mecbur kalmıştırEvet son maçı eklemese de bakiye yeterliymiş durduk yere heyecan yaşadık 😂