- 8,393
- 4,158
- 113
1000 tl dağıtım yapalım diyorum 4 kişi 250 mi yapalım hiç bir fikrim yok
Kesene bereket sen seç çekiliş olmuyor1000 tl dağıtım yapalım diyorum 4 kişi 250 mi yapalım hiç bir fikrim yok
Canın nasıl.isterse öyle yap dost 🙏1000 tl dağıtım yapalım diyorum 4 kişi 250 mi yapalım hiç bir fikrim yok
5 kişi 200 yap kimsenin gönlü kalmasın maksat millete paran geçsin bence zaten arada 50 lira olcak hiç değilse bir kişinin daha gönlü olur1000 tl dağıtım yapalım diyorum 4 kişi 250 mi yapalım hiç bir fikrim yok
Aynen dost sen seç 4 kişi1000 tl dağıtım yapalım diyorum 4 kişi 250 mi yapalım hiç bir fikrim yok
Kim içinden geçiyorsa 4 kişiyi seç zaten iki kişi çekiliş demişsin motlar geldi mi 2 kişiye çekiliş yapacak zaten1000 tl dağıtım yapalım diyorum 4 kişi 250 mi yapalım hiç bir fikrim yok
Seçeyim seçeyimde şimdi onu seçmezsek ona şey olacak diye çekiliş olması daha mantıklıKesene bereket sen seç çekiliş olmuyor
Takip edenler seç 4 kişi reis1000 tl dağıtım yapalım diyorum 4 kişi 250 mi yapalım hiç bir fikrim yok
Yap bir güzellik evde kaldım parasız dışarı çıkamıyorum1000 tl dağıtım yapalım diyorum 4 kişi 250 mi yapalım hiç bir fikrim yok
Gör beni1000 tl dağıtım yapalım diyorum 4 kişi 250 mi yapalım hiç bir fikrim yok
Tebrikler reisDostlar para geldi hesaba
Kimse Gönül koymaz Kral para senin paran dm'den 4 kişiye ulaş bana ulaşmadın diye sana gönül mü koyacağız öyle bir şey mi olurSeçeyim seçeyimde şimdi onu seçmezsek ona şey olacak diye çekiliş olması daha mantıklı
Kimi secersen seç kardeşim burda herkes kardeş 🙏Seçeyim seçeyimde şimdi onu seçmezsek ona şey olacak diye çekiliş olması daha mantıklı
Kanka ben sana 1kyı atayım hesabına sen seç liste başında takip edeniKimse Gönül koymaz Kral para senin paran dm'den 4 kişiye ulaş bana ulaşmadın diye sana gönül mü koyacağız öyle bir şey mi olur
3 kişi seçersin 250 alırsın kendine uyarmıKimse Gönül koymaz Kral para senin paran dm'den 4 kişiye ulaş bana ulaşmadın diye sana gönül mü koyacağız öyle bir şey mi olur
4 kişi zaten belli Kral oradaKanka ben sana 1kyı atayım hesabına sen seç liste başında takip edeni
Reis lütfen bana ulaş gerçekten çok ihtiyacımSeçeyim seçeyimde şimdi onu seçmezsek ona şey olacak diye çekiliş olması daha mantıklı
Reis lütfen bana ulaş çok ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirimSeçeyim seçeyimde şimdi onu seçmezsek ona şey olacak diye çekiliş olması daha mantıklı
Tamamzıe3 kişi seçersin 250 alırsın kendine uyarmı