Ekrana burnunla bakıp yorumları okumadan sırf yazmak için yaziyosun şu cumleni bu sayfada biraz yukarıya baksan gozlerinde faaliyet göstermiş olacakLink vahiy yoluyla mı gelecek
Ekrana burnunla bakıp yorumları okumadan sırf yazmak için yaziyosun şu cumleni bu sayfada biraz yukarıya baksan gozlerinde faaliyet göstermiş olacakLink vahiy yoluyla mı gelecek
Nerden biliyorsunuz dolandırıcı ben yatırım yapicam şimdi nerden kanaat getirdinizSu konunun başlığını değiştirin dolandırıcı diye madem açık insanlar görsün
yazmadan önce keşke yorumları okusaydın bide forumda arattır siteyi hakkında yazılanları oku sonra tekrar sormana gerek olup olmadığını sana bırakıyorum.Nerden biliyorsunuz dolandırıcı ben yatırım yapicam şimdi nerden kanaat getirdiniz
hahaha naber lan site elemanı puşt 😂Nerden biliyorsunuz dolandırıcı ben yatırım yapicam şimdi nerden kanaat getirdiniz
O kadar haklısınki insanı zorla dolandırıcı yapar bunlar 😀Bazen düşünüyorum da ülkede bu kadar salak varken biz nasıl aç kalıyoruz zoruma gidiyor
Bende oynayayım canım çekti 🤣🤣Kasa 3milyon 700Ekli dosyayı görüntüle 840392
🤣🤣🤣🤣🤣Çekim denedim engelledi giriş yaptırmıyor 😅
Bakmadan yazmadık arkadaş dolandırıcılık olduğunu anladıkta yinede linki istiyorumEkrana burnunla bakıp yorumları okumadan sırf yazmak için yaziyosun şu cumleni bu sayfada biraz yukarıya baksan gozlerinde faaliyet göstermiş olacak
Neyse gerek kalmadıBakmadan yazmadık arkadaş dolandırıcılık olduğunu anladıkta yinede linki istiyorum