Yaw kardeş 1500 ü 5000 bin yapacan.500 yatir 3000 bin çek.1000 yatir 5000 bin çek seklinde1500 TL yi 500 yapmak kolay 😂😂
Yaw kardeş 1500 ü 5000 bin yapacan.500 yatir 3000 bin çek.1000 yatir 5000 bin çek seklinde1500 TL yi 500 yapmak kolay 😂😂
Ben hala anllamaya çalışıyorum ve tekrar tekrar okuyorum.😀👍3 defa okudum ne yazmış diye![]()
Ya sende uzatma işte dostum millet sahte diyor sana. Düşme boşuna 500 den olmaYaw kardeş 1500 ü 5000 bin yapacan.500 yatir 3000 bin çek.1000 yatir 5000 bin çek seklinde
Bazen düşünüyorum da ülkede bu kadar salak varken biz nasıl aç kalıyoruz zoruma gidiyorHer gün bir tane şu konudan görmeye başladım. Konu açmak yerine ismini aratsanız zaten göreceksiniz sitenin ne olduğunu. Hatta bakiyenle devam et muhtemelen milyonlar kazanacaksın. Şartları basit tutup kazandığınıza inandırıyorlar ve anında atlıyorsunuz.
Matematik hocana şey yapayım senin Türkçe hocana da
Sen yatr bi dene çekersen bizde deneriz1500 TL deneme bonusu veriyor.500 TL yap 500 yatir 300 bin çek.1000 yatir 5 bin çek bakiye 5000 bin yatırım için güvenilir mi
Canım benim salak ayıp olduda yıllardır oynarım bunun gibi çok deneme bonusu ile kazanç saglamisim sadece SMS geldi üyelik olusturup oynadım bakiyemi çıkardım artı sadece pragmatic ve eğt sadece oynanabiliyor yani site dandik site değil sadece fikir amaçlı paylastimBazen düşünüyorum da ülkede bu kadar salak varken biz nasıl aç kalıyoruz zoruma gidiyor
Sana demedim her gün böyle konular açılıyor dedi genelleme yaptım ben üstüne alınmaCanım benim salak ayıp olduda yıllardır oynarım bunun gibi çok deneme bonusu ile kazanç saglamisim sadece SMS geldi üyelik olusturup oynadım bakiyemi çıkardım artı sadece pragmatic ve eğt sadece oynanabiliyor yani site dandik site değil sadece fikir amaçlı paylastim
Bende aynısını diyecektim ne yazdığı belli değilMatematik hocana şey yapayım senin Türkçe hocana da
😂😂Matematik hocana şey yapayım senin Türkçe hocana da