Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Nevabet Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ogulife05

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
198
115
43
Her gün bir tane şu konudan görmeye başladım. Konu açmak yerine ismini aratsanız zaten göreceksiniz sitenin ne olduğunu. Hatta bakiyenle devam et muhtemelen milyonlar kazanacaksın. Şartları basit tutup kazandığınıza inandırıyorlar ve anında atlıyorsunuz.

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
484
255
63
Her gün bir tane şu konudan görmeye başladım. Konu açmak yerine ismini aratsanız zaten göreceksiniz sitenin ne olduğunu. Hatta bakiyenle devam et muhtemelen milyonlar kazanacaksın. Şartları basit tutup kazandığınıza inandırıyorlar ve anında atlıyorsunuz.
Bazen düşünüyorum da ülkede bu kadar salak varken biz nasıl aç kalıyoruz zoruma gidiyor

Talip13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
222
18
18
Bazen düşünüyorum da ülkede bu kadar salak varken biz nasıl aç kalıyoruz zoruma gidiyor
Canım benim salak ayıp olduda yıllardır oynarım bunun gibi çok deneme bonusu ile kazanç saglamisim sadece SMS geldi üyelik olusturup oynadım bakiyemi çıkardım artı sadece pragmatic ve eğt sadece oynanabiliyor yani site dandik site değil sadece fikir amaçlı paylastim

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
484
255
63
Canım benim salak ayıp olduda yıllardır oynarım bunun gibi çok deneme bonusu ile kazanç saglamisim sadece SMS geldi üyelik olusturup oynadım bakiyemi çıkardım artı sadece pragmatic ve eğt sadece oynanabiliyor yani site dandik site değil sadece fikir amaçlı paylastim
Sana demedim her gün böyle konular açılıyor dedi genelleme yaptım ben üstüne alınma

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,519
1,964
113
Site tokat cı ahmedim düşme haaaa

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,522
7,472
113
Diycemki konu açık kalsın millet görüp ayık olsun bi yanımda diyoki görüp yatıran da olur mk 😁😂

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,141
1,469
113
Kimseye ödeme yapmiyordu ki bu site
Bayağı dolandırılan olmuştu
Neden açıldı konu tekrar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...