- 8,798
- 10,947
- 113
kuponu paylastı bol sans yazdık wonn zaten 😅çekilişe gerek yok dost
bakalım kimler biraz takip etmiş
onlardan seçilebilir
kuponu paylastı bol sans yazdık wonn zaten 😅çekilişe gerek yok dost
onlardan seçilebilir
Kimlere verdi onlari bulmak lazimO degilde adam dün gece roll acın diye yagdırdı roll mol acan olmadı alan kacıyo güzel iş
Önceki konusunda 45 msj yazdim ama odul bu konuya nasipmis pauah bellingham northe dostum puahakuponu paylastı bol sans yazdık wonn zaten 😅
Ne yazmiş
@netherlandsçekilişe gerek yok dost
onlardan seçilebilir
daha bana 1 kişinin parası nasip olmadı aylardır sjajdjsjÖnceki konusunda 45 msj yazdim ama odul bu konuya nasipmis pauah bellingham northe dostum puaha
Bnde foruma gireyim dedm maci actm.gol.oldu adamn konusuna yazdm 😂😂Önceki konusunda 45 msj yazdim ama odul bu konuya nasipmis pauah bellingham northe dostum puaha
Forumda yoktun ondan olabilirmi puaahdaha bana 1 kişinin parası nasip olmadı aylardır sjajdjsj
Sorma he 6. Golü bekledik yarım saatten fazla olay burdaymis 😁 @netherlands 🥺Önceki konusunda 45 msj yazdim ama odul bu konuya nasipmis pauah bellingham northe dostum puaha
Çok geç geldi zatenSorma he 6. Golü bekledik yarım saatten fazla olay burdaymis 😁 @netherlands 🥺
Nasip dost yapacak birsey yokSorma he 6. Golü bekledik yarım saatten fazla olay burdaymis 😁 @netherlands 🥺
yok la buradayım ama gözlerden uzak takılıyom eski ortam yok toparlamak lazım ortamjForumda yoktun ondan olabilirmi puaah
Öyle tabii.Nasip dost yapacak birsey yok
Gene maç oynamıştir kesin@netherlands beklenion knka
tamamdir bakicam birazdan
@Mrlbra arada uğruyor iki msj yazıp kayboluyor gelseydi belki eski ortam tekrar oluşurdu dostyok la buradayım ama gözlerden uzak takılıyom eski ortam yok toparlamak lazım ortamj
Tm dosttamamdir bakicam birazdan