- 22,654
- 11,698
- 113
En güzeliYok yeter artık aldık kaçtık
En güzeliYok yeter artık aldık kaçtık
Alıp kaçmak en mantıklısı, güzel bir uyku çek gerisi yalan dost haydi iyi gecelerYok yeter artık aldık kaçtık
Kanka hiç haber etmiyorsun hani nbaBakalım 5 olacak mı 😼Ekli dosyayı görüntüle 869949
Uyumaz o nba gelir🤣🤣Kanka hiç haber etmiyorsun hani nba
Kesnee bereket dost@Shellac reis 5 kisiye 500 tl rol parasi atalim 15 dk surecek olsun sekilde bir cekilis yapar misin musaitsen
Tebrikler dost@Shellac reis 5 kisiye 500 tl rol parasi atalim 15 dk surecek olsun sekilde bir cekilis yapar misin musaitsen
Valla ayıp ediyor yatacam dedi bakmadkm anasayfaya baktım yine wonUyumaz o nba gelir🤣🤣
Kesene bereket@Shellac reis 5 kisiye 500 tl rol parasi atalim 15 dk surecek olsun sekilde bir cekilis yapar misin musaitsen
Dayanaz nba seviyo bizim gibi🤣Valla ayıp ediyor yatacam dedi bakmadkm anasayfaya baktım yine won![]()
çekilişe gerek yok dost@Shellac reis 5 kisiye 500 tl rol parasi atalim 15 dk surecek olsun sekilde bir cekilis yapar misin musaitsen
Bence bu konuda yapsin dost direk cekilis@Shellac reis 5 kisiye 500 tl rol parasi atalim 15 dk surecek olsun sekilde bir cekilis yapar misin musaitsen
Sen kendin seç dost özelden yazarsın konu çekiliş deyil@Shellac reis 5 kisiye 500 tl rol parasi atalim 15 dk surecek olsun sekilde bir cekilis yapar misin musaitsen
Helal baskanimçekilişe gerek yok dost
bakalım kimler biraz takip etmiş
onlardan seçilebilir
Takip olmadi ki baskanim adam kuponu paylaştıgi gibi gol olduçekilişe gerek yok dost
bakalım kimler biraz takip etmiş
onlardan seçilebilir
Yooo ben ettim gol oldu 😀😀Takip olmadi ki baskanim adam kuponu paylaştıgi gibi gol oldu
Bugun kemal de 5 kisiye odul verdi rol acin diye Sadece 1 kisi actiO degilde adam dün gece roll acın diye yagdırdı roll mol acan olmadı alan kacıyo güzel iş
Kesene bereket dostum ama o şekil yapmazlar kendin ulaş der muhtemelen@Shellac reis 5 kisiye 500 tl rol parasi atalim 15 dk surecek olsun sekilde bir cekilis yapar misin musaitsen