- 61,988
- 11,909
- 113
Ne güzel2 dk da 20 k kar Bıraktı maç
Ne güzel2 dk da 20 k kar Bıraktı maç
Vallahi
Para parayı çeker demişler daim olsunBuda geldi akıyor Ekli dosyayı görüntüle 869957
Bişey diyemiyorum admin banliyöVallahi
Git dost gitNeyse dostlar ben çekim yapıp geliyorum birazdan bir kaç kişiye rol çekilişi yaptıralım bu güzel geceye yeni konu açıcam çekiliş için adminler onay verirse
Gönlüne sağlık güle güle harcaNeyse dostlar ben çekim yapıp geliyorum birazdan bir kaç kişiye rol çekilişi yaptıralım bu güzel geceye yeni konu açıcam çekiliş için adminler onay verirse
Kazancin daim olsun dostNeyse dostlar ben çekim yapıp geliyorum birazdan bir kaç kişiye rol çekilişi yaptıralım bu güzel geceye yeni konu açıcam çekiliş için adminler onay verirse
Gönlünce olsun tebriker deyip geçeceksin alt tarafı dostum, züğürt hikayesini bilir misinBişey diyemiyorum admin banliyö
Daim olsun kesene bereketNeyse dostlar ben çekim yapıp geliyorum birazdan bir kaç kişiye rol çekilişi yaptıralım bu güzel geceye yeni konu açıcam çekiliş için adminler onay verirse
6.1 biticek o.macNeyse dostlar ben çekim yapıp geliyorum birazdan bir kaç kişiye rol çekilişi yaptıralım bu güzel geceye yeni konu açıcam çekiliş için adminler onay verirse
YoooGönlünce olsun tebriker deyip geçeceksin alt tarafı dostum, züğürt hikayesini bilir misin
Yok yeter artık aldık kaçtık6.5 üste girdim deme dost @netherlands
Bende diyorum neden biz kazanamıyoruz tüm sans senin lehine gecmis valla helal ne alsan geliyor bari 100 200 oranlik denemeler yap sans yanindayken belki milyon vurursun hiç belli olmazBuda geldi akıyor Ekli dosyayı görüntüle 869957
Daim ola.ustad 🧿🧿Neyse dostlar ben çekim yapıp geliyorum birazdan bir kaç kişiye rol çekilişi yaptıralım bu güzel geceye yeni konu açıcam çekiliş için adminler onay verirse
Oda gelir 😂😂😂Yok yeter artık aldık kaçtık
Anlatırım bi ara Dostum